DETE ZAVRŠILO U BOLNICI: Beba pojela džoint, nisu mogli da je probude; Ujak iz Srbije doneo drogu?

Novosti Online

17. 09. 2019. u 12:44

Jednoipogodišnja beba čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38) završila je u milanskoj bolnici "Vitorre Buzzi" gde su lekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis

ДЕТЕ ЗАВРШИЛО У БОЛНИЦИ: Беба појела џоинт, нису могли да је пробуде; Ујак из Србије донео дрогу?

Ilustracija
Foto: Depositphotos.com

Jednoipogodišnja beba čija je majka Srpkinja (31), a otac Egipćanin (38) završila je u milanskoj bolnici "Vitorre Buzzi" gde su lekari nakon detaljnih pretraga utvrdili da je bebina krv pozitivna na kanabis.

Kako prenose italijanski mediji, roditelji su u nedelju uveče pokušali da probude bebu koja je zapala u dobok san, ali pošto nije reagovala ni na povišen glas i maženje, oni su u panici pozvali Hitnu pomoć.

Nakon što su utvrdili da u bebinoj krvi ima tragova kanabisa lekari su obavestili policiju koja je pokrenula istragu protiv roditelja koji su u čudu negirali da konzumiraju bilo kakvu drogu.

Pročitajte još - Striko nam je dao bombonu da budemo jaki kao Sunđer Bob


Tokom istrage utvrđeno je da je uspaničenim roditeljima koji žive u milanskoj četvrti San Siro u goste došao bebin ujak, odnosno brat bebine mame iz Srbije za koga je utvrđeno da je posedovao i konzumirao marihuanu u vidu džointa.

Policija i lekari pretpostavljaju da je beba uzela malu količinu marihuane od nepažljivog ujaka i slučajno je progutala tako da nadležni nisu pokrenuli nikakav postupak protiv roditelja dok će ujak snositi zakonom predviđene sankcije.

U milanskoj bolnici kažu da se beba oseća dobro, ali da će za svaki slučaj ostati još par dana u toj zdravstvenoj ustanovi na opservaciji.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (11)

zardjala kasika

17.09.2019. 15:06

@Aleksandar - @nadnacionalni ateista sorosevac, toliko davis da si se zgadio svima.

Miloš Gurman

17.09.2019. 14:15

Sve je bolje tudje samo da ne bude nase...vaspitanje zenske dece je da nadju bilo koga samo da ima neki pisljivi dolar i da zivi van granica Srbije..Nasi muskarci neka se uhvate za usi i igraju.....

буки

17.09.2019. 16:07

"Новости", за Бога милога, зашто овакав одабир коментара? Па дрогу је беби дао ујак, а не родитељи, и колико је битно у овом случају ко се за кога удао и које су националности родитељи? Не могу да верујем шта читам?!?!

A

17.09.2019. 17:00

Ma ne koriste oni drogu , beba je narkoman ona nabavlja drogu izlazeci u pelenama u grad.

Ivan Zgrozeni

18.09.2019. 09:17

Ne verujem u ovu varijantu. Kod nas se placljivim bebama davao opijum (mak) da bi spavale.