Fatiju odmah povišica i novi ugovor u Barseloni

Senzacionalni tinejdžer Barselone Ansu Fati dobiće novi petogodišnji ugovor, uz znatno povećanje plate, prenosi list AS.

Šesnaestogodišnji fudbaler, rođen u Gvineji Bisao, prema novim finansijskim uslovima zarađivaće milion evra po sezoni, tri puta više nego do sada u ugovoru koji mu ističe na kraju sezone.

Fati je odigrao već tri utakmice za prvi tim Katalonaca i dao dva gola, poslednji minulog vikenda protiv Valensije (5:2) kada je prvi put bio u startnoj postavi i asistirao.

On bi trebalo da dobije i špansko državljanstvo i dobije poziv za kadetsku reprezentaciju Španije za Svetsko prvenstvo u Brazilu sledećeg meseca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво