Barns: SAD, Srbija i Francuska nisu stigli do finala? To samo pokazuje da pobeđuje ko ima bolji dan

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.09.19. | 10:45

"U FIBA košarci su sve reprezentacije jako dobre", kaže košaršaš Sakramenta

Sjedinjene Američke Države su bile prvi favorit za osvajanje zlata na Svetskom prvenstvu, a na kraju se Španija okitila tom medaljom. Argentina je završila kao druga, Francuska kao treća.

Amerikanci su po povratku u svoju zemlju komentarisali sve što se dogodilo u Kini, a svoje viđenje su dali i Harison Barns i Majls Tarner.

Izabrane vesti

Na pitanje da nije samo SAD reprezentacija koja se nije plasirala u finale, već da to nije uspelo ni Srbiji ni Francuskoj, veoma jakim ekipama, košaršaš Sakramenta je imao spreman odgovor.
"To samo pokazuje da je u Fibi svaka reprezentacija veoma dobra. I da se tu radi samo o tome ko ima bolji dan", rekao je Barns.

I dodao...
"Kada smo dolazili na turnir, malo ko je mogao da pretpostavi da će u finalu igrati Španija i Argentina. Ali to je košarka kao igra i za to se borite. Odeš tamo i igraš. I tako se prolazi u takmičenju gde se ispada posle jedne utakmice ako izgubiš", rekao je Barns.

Centar Majls Tarner je dodao da je svuda osećao da postoji želja da reprezentacija SAD-a doživi poraz.
"Svi su želeli da izgubimo. Ponekad, ne krivim sudije, ali, ponekad su i oni bili protiv nas. Svi su želeli da vide kako gubimo. Mi smo tim SAD-a. Imamo pobedničku tradiciju i svi su želeli da skinu favorita", rekao je Tarner.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

 

FOTO: FIBA Basketball


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara