Stižu novi modeli OnePlus telefona: Specifikacije odlične, cena nepoznata

Za manje od mesec dana OnePlus predstaviće modele 7T i 7T Pro sa velikim ekranima, odličnim procesorom i tri zadnje kamere.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 17.09.2019.

10:35

Stižu novi modeli OnePlus telefona: Specifikacije odlične, cena nepoznata
Foto: ilustracija depositphoto/rafapress

Kompanija OnePlus tokom godina privukla je veliki broj korisnika klasičnom kombinacijom snažnog hardvera i pristupačne cene pa je deo novinara njihove modele nazvao "ubicom flagship telefona".

Vremenom su njihovi telefoni zadržali vrhunski hardver, a iako je i cena porasla, 669 dolara za poslednji top-model i dalje je za nekoliko stotina dolara povoljnija u odnosu na poznatiju konkurenciju.

OnePlus za 10. oktobar priprema dva nova uređaja, a šta će OnePlus 7T i 7T Pro doneti otkrio je verovatno najpoznatiji insider mobilne industrije poznat po korisničkom imenu sa Twittera OnLeaks.

Oba modela pokretaće Snapdragon 855+ pa će imati AMOLED ekrane sa frekvencijom osvežavanja 90 Hz. Model 7T imaće 6,55-inčni ekran, dok će Pro model imati 6,65-inčni ekran rezolucije 310x1440 piksela. Takođe, oba modela imaće 8 GB memorije, dok će model 7T moći da se kupi u verzijama sa 128, odnosno 256 GB prostora za skladištenje podataka. Pro model biće dostupan samo sa 265 GB memorije. OnePlus 7T imaće bateriju kapaciteta 3800 mAh sa brzim punjenjem (20 posto brže u odnosu na OnePlus 7 Pro), a 7T Pro imaće 4085 mAh bateriju.

Čini se kako neće biti ni previše razlike vezane uz kamere na novim modelima pa će se sa zadnje strane oba modela nalaziti sistem sa tri kamere. Rezolucija klasične kamere iznosiće 48 MP, pored nje će biti 8 MP telefoto kamera (na modelu 7T rezolucija će iznositi 12 MP, ali dok ta kamera ima 2x zum, Pro model imaće 3x zum) i 16 MP ultraširoka kamera. Sa prednje strane biće 16 MP kamera za snimanje selfija.

Prema specifikacijama, jasno je da je reč o fantastičnim uređajima, a sve ljubitelje kompanije sada najviše zanima samo jedna stvar, cena po kojoj će se prodavati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: