Radniku obezbeđenja 30 dana pritvora zbog uvrtanja ruke i udaranja putnice bez karte

Radniku agencije za obezbeđenje iz Kragujevca, zbog zlostavljanja i mučenja, određen je pritvor do 30 dana po odluci sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Kragujevcu.
Kako je ranije saopšteno "postoje osnovi sumnje da je on, kao radnik fizičko-tehničkog obezbeđenja, na autobuskoj stanici u Kragujevcu, nakon kraće rasprave tridesetjednogodišnjoj putnici iz Beograda uvrnuo ruku i nogom joj zadao više udaraca".
 
U medijima su se pojavili snimci incidenta, a sudija za prethodni postupak nije uzeo video snimak kao dokaz u ovom slučaju, piše "Kurir".
  • Slave

    16.09.2019 15:23
    Samo bezati odavde
    A da je clan sns a sta bi onda bilo?
  • Lt

    16.09.2019 14:10
    Radnik obezbeđenja
    Da li je došlo do preterane upotrebe sile prema dami, ali nasilje pobeđuje na svim poljima i teško se izboriti. Bolje da je pustio da prođe jevtinije bi prošao. Nema uvođenja reda bez ozbiljnog novca. Siromašno društvo a nasilja sve više.
  • Čista greška

    16.09.2019 12:07
    Nažalost, potrebno je videti film ovog takozvanog napada.
    Jer, napad je od strane putnice.
    Ispada da se u ovoj državi poštuje svako banditsko pravo.

    Nije htela da plati ulaz u peron, a kada je pokušao da joj naredi napuštanje perona, stariji čovek je prvi doživeo udarce i sve vrste napada, pa i nogom, od osobe koja očigledno nema nikakvo porodično vaspitanje i koja ne poštuje ni starije osobe ni autoritete.

    I sada imamo starijeg čoveka u pritvoru, koji je radio ono što mu je posao, verovatno za mizernu platu, a slavi se osoba bez vaspitanja koja nije htela da plati peronsku kartu.

    Od ljudi koji su videli film, 100% imaju isto mišljenje kao ja, od ostavljenih komentara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija