AKTUELNO

Manekenka je priznala Reljiću da ju je Matijević razočarao.

Tara Simov i Mateja Matijević su se tokom noći osamili, a tom prilikom je manekenka pružila podršku ovom zadrugaru i pohvalila ga što se napokon otvorio tokom emisije "Pitanja novinara".

Međutim, njihov razgovor se otrgao kontroli i otišao u pogrešnom pravcu kada je Matijević rekao Tari da se "ohladio" od nje pre nego što je Mina Vrbaški ušla u Belu kuću.

Ja sam tebe otpisao pre nego što je Mina ušla. Mislim da si ti nekom rekla da se ti meni sviđaš - pričao je Matija Tari, dok mu se ona klela da to nije rekla.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon njihovog razgovora Tara se poverila Filipu Reljiću da se razočarala u Mateju i da se "ohladila" od njega.

Meni se Mateja više ne sviđa, da znaš. On je dete. On mene pita: "Zašto nisi porekla da si ti rekla da se ti meni sviđaš", a ja mu kažem: "Zašto ti nisi odgovorio na pitanje, šta to Tari fali", a on ćuti.  Za sekundu i po sam se ohladila. Malopre mi kaže: "sjaši" i ja ga oteram u p*čku materinu. Rekao mi je da se ohladio od mene još pre nego što je Mina ušla. Ja ustanem i branim ga, plačem zbog njega, nek duva k*rac, derište jedno. Ko sa decom spava, up*šan se budi - pričala je Tara besno.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Tara Simov

'