Armani "oblači" košarkaše Milana, veliki brend bi uskoro mogao i fudbalere!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 15.09.2019.
20:44
Izvor: Sportske.net

Vlasnik luksuzne modne kuće spreman da kupi "Rosonere".

Epa/Gernot Hensel
Epa/Gernot Hensel

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, Milan bi ponovo mogao da menja vlasnika.

Naime, za kupovinu kluba sa "San Sira" interesovanje je pokazao četvrti najbogatiji čovek sveta, vlasnik modne kuće "Lui Viton" Bernar Arno.

Francuski biznismen je prema podacima "Forbsa" težak 75 milijardi evra, a spreman je da jednu izdvoji za kupovinu fudbalskog kluba Milan.

Njegova ideja je da po završetku sezone od Eliot grupe otkupi "Rosonere", Arno navodno želi da vrati Milan u vrh evropskog fudbala.

Ipak, Eliot grupa navodno ne želi da proda klub sa "San Sira", posebno zbog novca koji ulažu u novi stadion, koji bi trebalo da bude izgrađen u narednih par godina.

Vlasnici Milana su na stolu navodno imali i ponudu od 600 miliona evra, od strane Danijela Kretinskog, vlasnika praške Sparte, ali su je odbili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 15.09.2019
21:46

ovi kinezi nista nisu doneli milanu ,bolje im je da prodaju klub nekom ko će uložit u to i vratit milan u vrh ,a ne ovi bakarači

avatar
myspace
Sunday, 15.09.2019
23:18

Kinezi odavno nisu vlasnici Milana, vec americki fond Eliot... cim neko bude ponudio dovoljno para za Milan bice prodat.

avatar
Tuesday, 17.09.2019
00:44

znam to nego su došli kao razvikani ,kako se pričalo očekivalo se kao da će mlatit pare kao ovi u pariz i siti na kraju nista,pa ovaj novi vlasnik ako ne misli mlatit pare isti ko i kinezi

avatar
REVØLT
Sunday, 15.09.2019
20:47

Kruže glasine da francuski milijarder Bernar Arno priprema ponudu za kupovinu Milana od fonda "Eliot" koja bi neznatno prešla iznos od milijardu evra sa Arnoom spremnim da započne jedan ambiciozan projekat počevši od same kupovine kluba preko planova koji se odnose na dovođenje (jakih) igrača do biznis-plana za povećanje prihoda putem velikih sponzorstava, prenosi "Il Mesađero".