Serija A - Ludilo u Đenovi, pobeda Atalante pred Zagreb!

Autor: Stefan Matić
nedelja 15.09.2019.
14:30
Izvor: Sportske.net

Neverovatna završnica meča na "Luiđi Feraris" stadionu.

EPA-EFE/SIMONE ARVEDA
EPA-EFE/SIMONE ARVEDA

Povezane vesti

Atalanta je vodila do samog kraja golom Muriela iz penala, Krišito poravnava rezultat istom metodom u devedesetom minutu da bi Zapata ipak doneo pobedu gostima u 95. minutu!

Domaćini su postigli gol na samom početku meča, ali je pogodak iz četvrtog minuta poništen zbog ofsajda. Od tog momenta kreće prava ofanziva Gasperinijevog tima, svoje prilike su imali Zapata u par navrata, ali i Pašalić međutim bez učinka.

U domaćoj ekipi agilan je bio Ivan Radovanović, ali ipak propušta odličnu šansu u dvadesetom minutu, njegov šut je ipak završio pored gola, te se na poluvreme otišlo sa 0:0.

Mladi Kuame je imao šansu za domaće, ali je Golini bio umešniji u odbrani svog gola. Atalanta opet počinje da pojačava tempo, što se gostima isplaćuje u 61. minutu kada dobijaju penal zbog faula nad Zapatom. Ipak sudija je tek posle konsultacija sa VAR-om dosudio da je penal, što rezervista Muriel koristi u 64. minutu i postiže gol za vođstvo od 1:0.

U nastavku gosti žele da stignu do drugog gola, Zapata je opet pokušao, čak je Hateboer postigao gol za 2:0, ali je on ubrzo poništen zbog ofsajda.

Pinamonti je pokušao, do promene rezultata nije došlo, ali Đenovljani dolaze do izjednačenja u samoj završnici meča. Domeniko Krišito poravnava rezultat iz penala i donosi bod domaćem timu.


U timu Đenove do 70. minuta je nastupao i Ivan Radovanović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke