MATEO GARSIJA DOBIO SAT OD FSS ZA EVROGOL, PA PORUČIO: Vamos Argentina! Idemo po svetsko zlato! (VIDEO)
Foto: FSS

Obožava basket

MATEO GARSIJA DOBIO SAT OD FSS ZA EVROGOL, PA PORUČIO: Vamos Argentina! Idemo po svetsko zlato! (VIDEO)

Fudbal -

Evrogol Matea Garsije protiv Vojvodine nije prošao nenagrađeno! Fudbalski savez Srbije darivao je Garsiju satom jer je njegov pogodak proglašen za najlepši u 7. kolu Ling Long Super lige Srbije.

Pored glasa pratilaca Instagram profila Fudbalskog saveza Srbije, Mateo je dobio i glasove i od Dejana Đurđevića, Ljubinka Drulovića i Srđana Vasiljevića. Sat mu je pre meča protiv Vojvodine ispred FSS uručio Nebojša Petrović.

- Hvala puno. Hvala i Fudbalskom savezu Srbije, iznenadili ste me pre utakmice. Za mene ovaj poklon ima veliku vrednost. Nisam jos stigao da probam sat, ali sam video da je lep i jedva čekam da ga stavim na ruku. Veoma sam zadovoljan zbog pobede, malo smo se pomučili, ali smo pobedili, što je najvažnije - počeo je priču Garsija.

foto: EPA/PETER SCHNEIDER

BILO JE BAŠ TEŠKO? - Da, da, utakmica je bila prilično teška, protivnici su igrali dobar fudbal. U prvom poluvremenu su se stvari zakomplikovale, u drugom smo morali da izađemo i promenimo rezultat, što smo na kraju srećom i uspeli.

MOŽEŠ LI DA OPIŠEŠ SVOJ GOL PROTIV VOJVODINE? - Da, pa, kao što sam već rekao, bio je to baš lep gol, verujem jedan od najlepših ove sezone, imao sam sreću, jer sam izveo korner i kada sam krenuo ka unutra, posle udarca odbrane lopta je pala tačno ispred mene i mogao sam iz prve da je šutnem ka golu, pa je ispao baš lep gol.

DA LI JE TO BIO NAJLEPŠI GOL U TVOJOJ KARIJERI? - Nema sumnje da je to jedan od najlepših golova u mojoj karijeri.

DA LI TI SE SVIĐA BEOGRAD, CRVENA ZVEZDA? - Da, da, mnogo mi se sviđa, u klubu se osećam vrlo prijatno, u timu koji je vrlo privržen, baš sam zadovoljan, a i grad mi se dopada, Beograd je baš lep grad.

foto: Starsport©

ŠTA OČEKUJEŠ U LIGI ŠAMPIONA PROTIV BAJERNA, TOTENHEMA I OLIMPIJAKOSA? - Sada počinje ono lepo - Liga šampiona. Biće to komplikovana grupa, upali smo u grupu sa jakim ekipama. Mislim da treba da dobro treniramo i iskoristimo utakmice kod kuće da se osnažimo.

JESI LI VIDEO REZULTATE KOŠARKE, KO ĆE DA POBEDI, ARGENTINA ILI ŠPANIJA? - Argentina, sigurno. Verujem da će to biti jedno lepo finale, mnogo volim basket. I, dobro, moj saigrač Kanjas je Španac, tako da ćemo da pratimo ko će da pobedi. Nadam se moja selekcija!

Kurir sport / FSS

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track