AKTUELNO

Vrlo napeta situacija.

Nova zadrugarka koja je kročila u Belu kuću je Natalija Trik FX. Njen suprug Sani je u rijalitiju već od samog početka, a njen dolazak je u njemu probudio emocije jer su se nekoliko minuta grlili na ulazu.

Foto: TvPink Printscreen

Posle toga, Natalija je ušla u Belu kuću i počela da se upoznaje sa zadrugarima koje ne poznaje i pozdravlja sa onima koje zna van rijalitija.

Ono što je sve iznenadilo jeste da se Natalija pozdravila sa Ivanom Gavrilovićem koji je imao žestoku svađu sa njenim suprugom Sanijem, pa mu se obratila.

Gde si prijatelju moj, evo došla sam zbog Sanija. Želela sam da te vidim i da mi kažeš što si takav prema nama, kaži ti meni ko je tebe ispratio u ''Zadrugu 3''? Dala sam ti i telefon da se čuješ sa Marinom, a ne bi smelo. Ti si 30 godina bacio zbog parčeta pice, zbog gluposti, ne mogu da verujem. Ti si mi bio prijatelj. Ne možeš tako da se ponašaš - govorila je Natalija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sa tobom neću da se svađam, to delo koje je urađeno je bilo tako kakvo je. Kakve to sada veze ima. Hvala ti što si došla zbog njega - rekao je Ivan.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I. Radulović

#Natalija Ibraimov

'