AKTUELNO

Sve se promenilo od kad joj je priznala sve!

Tokom večeri Suzana Ćubela i Zoki Šumadinac osamilili su se na doku, dok su večeri nagradu koju im je poslao Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, Suzana je bila tužna zbog odnosa koji se poremtio sa Milicom Kemez zbog priznanja da ima posebne emocije koje gaji prema njoj. Zoki joj  je pružio utehu toplim rečima, pa ju je posavetovao da se strpi.

Ona je mene uvredila time. Nije fer prema meni Zoki, razumeš? To nije strašna stvar, ja sam tu da je štitim, ne bi joj se ništa desilo. Nisam ja došla ovde da j*bem žene, već da stvorim neko prijateljstvo, normalno, ne mora ništa da se dešava, samo hoću da bude pored mene. Je l' treba da bude sa svakim, svi isto rade. Ja je pitam sada da li hoće da jede sa mnom picu ili sa Filipom, ona kaže da će sa Filipom, ne mora više da se brine za mene - jadala se Suzana.
Ona je morala da opere sebe, nije ona opuštena u gej stvarima. Zbog spoljnog sveta i to. Ona je predivna žena, družićete se budi sigurna. E vidiš, ona je meni prišl ali zamolila me da jedem sa tobom picu. Ona je samo malo sluđena - savetovao ju je Zoki.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Zadruga 3

'