Gotova napuljska saga "svlačionice", Klop oduševio izjavom

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.09.2019.
20:42
Izvor: Sportske.net

Radovi uspešno privedeni kraju.

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Preneli smo nešto ranije, Karlo Anćeloti je bio besan, jer su radovi na svlačionicama na stadionu "San Paolo" sporo tekli i postojala je bojazan da neće biti spremne za duele sa Sampdorijom u Seriji A i Liverpulom u Ligi šampiona.

Ipak, danas su radovi gotovi, a to je svojim očima video i predsednik kluba Aurelio De Laurentis.

Svlačionice su ofarbane u boje Napolija, a imaće i stolove za masažu, kao i đakuzi.

Tako je sve spremno za duel sa Dorijom za vikend, te je i ozvaničeno od strane lige da će se meč protiv Đenovljana odigrati na "San Paolu", a ne na "Dal'Ari", stadionu Bolonje, koji je bio alternativa u slučaju da radovi ne budu gotovi na vreme.

Jasno je i da će fudbaleri Liverpula moći u normalnim uslovima da se pripreme za meč protiv Napolija u Ligi šampiona, a harizmatični Jirgen Klo je nedavno prokomentarisao čitavu buru koja se digla u Napulju zbog svlačionica.

"Verujem dovoljno Uefi da će srediti da makar imamo da se istuširamo i gde da se presvučemo. Ne želim da pravim stvari većim nego to jesu. Dok god je teren tu, možemo da igramo. Mi samo idemo tamo i prihvatamo okolnosti", rekao je Klop.

Napoli svlacionice
Foto: @calcionapoli24 Twitter

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorčilo
Friday, 13.09.2019
22:22

Klop je veliki gospodin i veliki trener. Nismo svesni što je sve doneo Liverpulu. Kakav smo mediokritet bili početkom ove decenije a sad smo tim protiv kojeg niko ne želi da igra. I veliki Arigo Saki je pre neki dan u superlativu pričao o Klopu kao trenera kojeg najviše gotivi trenutno uz Gvardiolu.

avatar
Normal one
Saturday, 14.09.2019
12:05

Covek je promenio raspolozenje u klubu i pre nego sto sus tigli rezultati,to je mng teze.