Da poruše do 20. oktobra: Diskoteke po kojima je Budva bila prepoznatljiva odlaze u prošlost

JP za upravljanje morskim dobrom obavestilo je zakupce šest diskoteka na delu budvanskog šetališta da te privremene objekte poruše najkasnije do 20. oktobra.

Region

Izvor: B92

Petak, 13.09.2019.

09:12

Da poruše do 20. oktobra: Diskoteke po kojima je Budva bila prepoznatljiva odlaze u prošlost
Foto: Epa/KOCA SULEJMANOVIC

Morsko dobro će u suprotnom aktivirati bankarsku garanciju i angažovati izvršnu službu koja će to učiniti, potvrdili su Vijestima njegovi predstavnici.

"Zakupcima na delu budvanskog šetališta ispod gradske Pošte upućeno je obaveštenje u kojem im je naloženo da do 20. oktobra uklone privremene objekte i oslobode lokaciju od stvari i opreme", rekli su iz Morskog dobra.

Na taj način će, nakon pune dve decenije, diskoteke po kojima je Budva bila prepoznatljiva otići u prošlost, prenosi agencija Mina.

Diskoteke Trokadero, Paris, Ambijente, Rafaelo, Mltez i Majami, i još 14 ugostiteljskih objekata, lokala brze hrane i trgovačkih radnji na delu budvanskog šetališta su nakon burnih protesta zakupaca ostavljeni da rade još ovo leto.

U Planu privremenih objekata oni su označeni kao crvena zona, sa rokom otklanjanja do 31. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Zbogom dolaru"

Rusija i Kina su sprovele skoro potpunu "dedolarizaciju" ekonomskih odnosa, a udeo ruske rublje i kineskog juana u trgovinskim obračunima između Moskve i Pekinga je veći od 90 odsto.

19:53

22.4.2024.

20 h

Region

Konačno, stiže prvih šest

Prvih šest od ukupno 12 borbenih aviona Rafal F3-R u Hrvatsku bi trebalo da sleti u četvrtak, 25. aprila, a avione će iz Francuske do baze Pleso dovesti hrvatski piloti koji su se oko godinu dana obučavali u Francuskoj.

10:23

23.4.2024.

6 h

Podeli: