AKTUELNO

Sve je bio deo plana ove dve zadrugarke.

Naredni klip koji je prikazan u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Vladimira Tomovića i Mione Jovanović. Njih dvoje su pričali o svom odnosu i o simpatijama koje su se već javile između njih. Miona mu je zamerila što je blizak sa drugim devojkama, pa mu je i ljubomorisala, a on je najavio da će kasnije razgovarati.

Foto: TvPink Printscreen

Vladimir ima novo ime, nazvali smo ga ping-pong loptica - ubacila se Iva Grgurić i prokomentarisala ovu situaciju pre svih.
Nisam zaljubljena. Sinoć mi je rekao da hoće da pričamo, otišao je sa Ivom da priča, ja sam ih videla. Nakon toga mi je rekao da dođem kada se okupam da porazgovaramo, ali ja nisam došla jer je bilo kasno, pričaćemo - navela je Miona.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam shvatila da je jedina gospođica ona koja je po njegovom ukusu i meri - rekla je Milica Dugalić i dobila gromoglasan aplauz zadrugara.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao sam da ovde stoji deset devojaka i da je njih devet popularnije od nje, možda i zgodnije, kod nje bih sigurno imao najmanje šanse. Mislim da je ona devojka kod koje imam najmanje šanse. Ne bih ništa dodao na ono što je Milica rekla. Ja sam u prošlom rijalitiju stvarno išao srcem, opekao sam se. Miona je prelepa devojka u mojim očima. Mi nemamo vremena ovih dana da porazgovaramo, ali porazgovaraćemo. Posvetiću joj se kao divnoj devojci, ali se plašim ozbiljne veze u kojoj ću ja da se izgubim - naveo je Tomović.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, onda je ustala Ivana Šopić, sa kojom Vladimir takođe redovno flertuje, pa je u potpunosti raskrinkala Tomovića.

Ja moram da se obratim Mioni, moram da te razočaram i da kažem da on ovo isto priča i meni, a priča i Ivi nešto slično. On je nesnađen u ovome. On je naseo na moju i Ivinu priču da se obe muvamo sa njim, mi smo malo flertovali, ja mu nešto odbrusim on onda ode kod Ive, posle opet dođe kod mene. Miona mora da shvati da on to radi sa svakom devojkom, on je stari rijaliti igrač i sve to radi planski. Meni ništa ne znači da se muvam s njim tokom dana, a da ga uveče o'ladim - navela je Ivana Šopić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Zadruga 3

'