AKTUELNO

Jednom rečenicom je isprovocirala je Sašku Karan.

Večeras se otkrivaju sve tajne zadrugara jer se iz Bele kuće emituje emisija "Gledanje snimaka" koju vodi Milan Milošević. U sledećem klipu prikazan je razgovor Saške Karan, Marka Đedovića i Ivana Gajića, a oni su tom prilikom ogovarali Natašu Radan, a najviše loših komentara na Natašin račun imala je upravo Saška.

Nju zovemo mutava plovka jer je ne čujemo, ja sve što kažem ovako, kažem i za stolom. Ona se ukanalila kao devojka jer priča sama da joj je Karić zavlačio ruku ispod spavaćice - rekla je Saška.

Foto: TvPink Printscreen

Ja kao prvo ne nosim spavaćicu, a ja ću pričati šta god hoću - odbrusila je Nataša.
Nemaš kućno vaspitanje, ja ne znam ko je tebe vaspitao. Što se tiče Karića, ja njega ne poznajem, ali moj prvi utisak o njemu je da je čovek ozbiljan, ali nije crveni krst, neće da leže u krevet sa devojkama, nije kao Čolak. Karić je simpatičan i sladak dečko, vreme će pokazati da li sam u pravu, za sada imam vrlo lepo mišljenje o njemu. Njega devojke napadaju - izjavila je Karanova.

Foto: TvPink Printscreen

Samo tebe još nije dobio! Imaš ćerku, pa što sa njom ne razgovaraš tako - rekla je Nataša.

Saška je zatim ustala i prišla Nataši, a zatim su nastavile svoj verbalni okršaj.

Foto: TvPink Printscreen

Sram treba da te bude, ja sam udata žena. Moja ćerka se školuje, ne ide po rijalitiju. Kako te nije sramota da to pričaš, treba jednog dana da budeš majka, supruga - rekla je Saška.

Zatim je ovu situaciju prokomentarisao još jedan akter, Marko Đedović, a onda je izbila svađa između Marije Kulić i Mine Vrbaški.

Ja sam joj jedne večeri prišao i rekao je da ću je zvati mutava plovka. Pitao sam je da li joj se neko sviđa, ona je rekla da joj se niko ne sviđa, dok nismo došli do Stefana, za njega je rekla da je mutav - rekao je Đedović.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam procenila da su Nataša i Dragana devojke najlošijeg morala, pritom su glupe, rade sve zbog rijalitija. Evo sad ona kaže da je na estradi, svi znamo kako je ona na estradi - rekla je Marija.
Kako je tvoja ćerka na estradi, bolje vodi računa o svojoj deci - vikala je Mina.

Foto: TvPink Printscreen

K*rva brani k*rvu, to je poznato, njih tri su već poznate. Stefan mora da vodi računa - poručila joj je Kulićka.

Zatim je nastala velika svađa između Mine i Miljane Kulić, a Vrbaški je navela da je Miljana danas pokazala donji veš Marku Janjuševiću Janjušu.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

R. L.

#Zadruga 3

'