Nedović odgovarao na pitanja navijača: "Pa ko likuje, ljubi te brat?"

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.09.2019.
20:14
Izvor: Sportske.net

Nemanja Nedović odgovarao je na pitanja navijača na Tviteru.

olimpiamilano.com
olimpiamilano.com

Povezane vesti

Aktivan je na društvenim mrežama Nemanja Nedović i često odgovara na pitanja navijača, što je radio juče.

Nakon što se nije našao na spisku Aleksandra Đorđevića, Nemanja Nedović je istakao da je za to saznao na Tviteru, a mnoge njegove objave na društvenim mrežama su prokomentarisane kao "likovanje", posebno nakon poraza od Argentine kada je objavio jednu fotografiju.

Kao odgovor jednom navijaču, Nedović je napisao:

"Pa ko likuje ljubi te brat? Pa bio sam u toj situaciji 2015. Proveo sam više vremena preko leta sa njima nego sa porodicom."

Pored toga, odgovorio je da će se rado odazvati narednom pozivu u reprezentaciju ukoliko ga bude.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Thursday, 12.09.2019
22:51

Sada se svaljuje krivica na Nedovica i Kalinica!!!!! Bas Fino

avatar
milutun
Thursday, 12.09.2019
20:58

Још 1 јула сам написао ,да изостављањем Недовића и Калинића, нећемо ништа урадити на првенству, нажалост био сам у праву.

avatar
BloodY RippeR
Friday, 13.09.2019
11:04

Kad bi bilo sta bi bilo. Ccc... daj nemoj sad o tome jer I oni koji su bolji od njega su odigrali losije od nekih amatera. Znaci imali smo i boljih igraca na ovom sampionatu pa nista nisu uradili i ko zna da su i oni bili bi se isto uklopili u ovo sivilo i sta bi onda rekao ? Najlakse je samo kritikovati iako sam ljut na jedno 3-4 od kojih sam vise ocekivao,tako sam i znao da 3-4 ni nisu za ovu rep ili ako jesu nikako nesmeju da dobiju ovoliku minutazu. A ako ce mo iskreno Kalina ni nije za rep pa da ga spomenes jos 100x jer nije po kvalitetima nista bolji od nasih najlosijih u rep. Nedovic bi mogao ali opet nit bi oni nesto promenili nit bi mi zahvaljujuci njima pobedili spaniju i argentinu jer nebi nikakvu razliku oni mogli da nacine sobzirom kako je ostatak cele reprezentacije odigrao na tim mecevima.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 13.09.2019
15:03

Nedović bi bio 3. izbor na 1, 3. izbor na 2, a čak i 4. na 2 da se Gagi nije povredio., a Kalinić je po meni lošiji igrač od Luče, a od Bjelice da ne pričam

avatar
Rise up
Thursday, 12.09.2019
20:38

Da je trebao da bude na SP trebao je ali mislim da mu ne treba preterano eksponiranje na mrezama. Ni njemu ni Kalinicu. Ponasaju se kao klinci od 14 godina.Jedan reprezentativac i profesionalni sportista treba da vodi racuna kada su te stvari u pitanju.