Nove muke srpskih odbojkaša u Belgiji

Odbojkaši Srbije imali su u 9 ujutru jedini trening u dvorani u kojoj će igrati prvu utakmicu Evropskog prvenstva u Belgiji protiv Nemačke. Uobičajeno je da dobiju termin u vreme odigravanja meča.

"U ime ekipe sam se požalio na termin treninga koji imamo danas. To je dan pred utakmicu, a to je od 9 ujutru. Mislim da to nije prikladno za ekipu koja igra sutra protiv Nemačke jedan važan i odlučujući meč", istakao je Slobodan Boškan, tim menadžer reprezentacije. 

Nakon protesta Boškana Srbija će od petka imati veliki autobus kao i sve ostale reprezentacije, jer je organizator samo našoj selekciji po dolasku u Brisel poslao mali autobus, koji nije imao dovoljno mesta za prtljag.  

"Nemamo mnogo izbora. Dali su nam jutarnji termin, nije baš uobičajeno, ali šta ćemo. Uradili smo maksimalno koliko je moguće u ovoj situaciji. Ja se nadam da će to biti dovoljno za to što nas očekuje sutra", rekao je Marko Ivović.

Nemačka je vicešampion Evrope. Na prošlom prvenstvu u polufinalu je pobedila Srbiju sa 3:2. 

"To je jedan ozbiljan tim koji godinama pokazuje da igra na jakom nivou, pogotovo na velikim takmičenjima. Imaju izuzetno kvalitetne igrače, što kao pojedince, što kao tim imaju jako kvalitetan sastav", smatra kapiten Srbije Nemanja Petrić.

"Srpski tim je neverovatan tim, koji ima veliku šansu da dođe do finala ovog turnira. Neki igrači su vanserijski", rekao je selektor Nemačke, inače Italijan Andrea Đani.

Odbojkašku reprezentaciju posetila je ambasadorka Srbije u Belgiji Marina Jovićević i poželela im je uspeh na takmičenju.  

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво