Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
"ĐE TO IMA" Ovako zvuči rasprava muškarca iz Busovače sa policajcima oko kazne zbog zalutale koze i ovce (VIDEO)

"ĐE TO IMA" Ovako zvuči rasprava muškarca iz Busovače sa policajcima oko kazne zbog zalutale koze i ovce (VIDEO)

Na urnebesnom snimku koji je nastao u Busovači nalaze se Almir Rizvić te jedan policajac, koji raspravljaju o visini novčane kazne jer su koza i ovca ušle u komšijinu baštu.

policija-federacija Foto: Klix / RAS Srbija
policija-federacija

Naime, Rizvića je komšija prijavio policiji. On je ispričao da mu je policajac rekao da će mu pisati kaznu od 50 KM, te da u roku od osam dana može platiti 25.

– Taj policajac mi je dao da potpišem prazan prekršajni nalog. Ja sam potpisao, da bi na kraju rekao da će mi kazna biti 100 maraka, pa sam tražio da se to sudski reši. Na kraju je pocepao nalog, jer nije znao po kojem članu zakona da me kazni. Posle mi je došao prekršajni nalog od 200 KM, da sam tog policajca ometao u službenoj radnji, pa to je smešno. Sreća pa sam sve snimio. Ne bežim od kazne, moja ovca i koza su ušle u komšijinu baštu i ja ću platiti kaznu za to, ali ovaj policajac mi je fino rekao da je kazna 50 maraka, da bi je posle povećao i na kraju mi je poslao poštom prijavu da sam ga ometao. Već sam ga tužio zbog toga. Inače ja s njima imam nekoliko tužbi koje sam dobio – pojasnio je Rizvić.