Mančester Junajted sa skoro 2.000 navijača! Englezi sve prečešljali u Humskoj

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.09.19. | 13:57

Delegacija Crvenih đavola bila u poseti crno-belima

Delegacija Mančester Junajteda, njih sedmoro sa Ostrva, bila je danas u poseti Partizanu, sa željom da upoznaje sve, ali baš sve, svaki detalj vezan kako za sam meč, tako i za boravak Crvenih đavola u Beogradu. Ekipu sa Ostrva će u Beogradu bodriti skoro 2.000 pristalica.

Najviše je, naravno, bilo razgovora na temu navijača, jer Mančesteru pripada pet odsto ulaznica od ukupnog kapaciteta, što je 1.400 mesta, kao i 200 karata za zapadnu tribinu i deo u ložama. Pored svega toga, ljudi iz Partizana dobili su i molbu ili uputstvo, kako god, vezano za fanove Junajteda iz Srbije.
"
Molba gostiju je da niko, bez obzira da li imao obeležja Mančestera, ako nije kupio ulaznicu direktno od njihovog kluba, ne bude u delu gde su navijači iz Engleske. Ako se neko takav i pojavi na stadionu, moraće da bude izveden napolje", objasnio je Predrag Vujović, direktor marketinga Partizana.

Izabrane vesti

Izvidnicu Mančestera zanimalo je i kako se dolazi na stadion, da pogledaju svlačionice, put do izlaska na teren, bukvalno svaki detalj kako na samom fudbalskom zdanju u Humskoj, tako i naizgled trivijalne stvari od toga koji je kurs funte u Srbiji i gde se može plaćati karticama.

U prvi mah deluje preterano, ali prosto, veliki klubovi pogotovo kada negde dolaze posle dugo vremena, a Mančester junajted baš dugo nije posetio Beograd, ništa ne prepuštaju slučaju.
"
Isto je bilo i kada smo igrali sa Arsenalom u Ligi šampiona ili Totenhemom u Ligi Evrope. Ništa novo", objasnio je Vujović.

Član delegacije Mančestera bio je i Budimir Vujačić, nekadašnji igrač Partizana i skaut Junajteda za region Balkana, kao i Atila Hasanagić, sin nekadašnjeg golgetera crno-belih Mustafe Hasanagića, koji je 1966. godine bio i strelac u pobedi crno-belih nad Crvenim đavolima u Beogradu u polufinalu Kupa šampiona (2:0).

Duel između Partizana i Mančester Junajteda u Ligi Evrope igraće se u trećem kolu 24. oktobra.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara