Najnovije vesti
Vesti Hronika
Mihajlović o nesreći koju je izazvao vozač Zorana Babića: Na istražnim organima je da li će objaviti snimak

Mihajlović o nesreći koju je izazvao vozač Zorana Babića: Na istražnim organima je da li će objaviti snimak

Ministarka građevinarstva, saobraćaja I infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da se istražni organi bave pitanjem nesreće na naplatnoj rampi kod Doljevca u kojoj je poginula Stanika Gligorijević i da je na njima da li će objaviti snimak sa mesta nesreće ili ne.

Ministarka Zorana Mihajlović  je najavila nastavak gradnje autoputa "Miloš Veliki", ali i niza drugih saobraćajnica Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija
Ministarka Zorana Mihajlović je najavila nastavak gradnje autoputa "Miloš Veliki", ali i niza drugih saobraćajnica

- To je pitanje za istražne organe i na njima je da li će objaviti snimak nesreće ili ne, to nema nikakve veza sa mojim ministarstvom - rekla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara u Vladi Srbije.

Pročitajte još

Upitana o rušenju nelegalnog objekta na Kopaniku, ona je kazala da će to pitanje biti rešeno i da je to rekao i ministar policije Nebojša Stefanović.

Podsetimo, Osnovno javno tužilaštvo je jutros podnelo Osnovnom sudu u Nišu optužni predlog protiv vozača Dejana S. koji je izazvao saobraćajnu nezgodu 31. januara ove godine na naplatnoj rampi u Doljevcu gde je poginula Stanka Gligorijević (52) iz Debelice kod Knjaževca. 

Dejan S. je vozač javnog preduzeća "Koridori Srbije" čiji direktor Zoran Babić se nalazio na zadnjem sedištu "škode superb koju je vozio Dejan S. Babić je pritom polomio butnu kost.