Lep gol najskupljeg Rumuna u istoriji MLS lige (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.09.19. | 10:35

Aleksandru Mitrica i Njujork zaustavljeni posle pet pobeda

Toronto je u derbiju istočne konferencije zaustavio sjajan niz lidera Njujork Sitija od pet vezanih pobeda i važnim bodom posle remija (1:1) zadržao poziciju broj četiri na tabeli uoči finiša sezone i početka plej-ofa. Iako je Rumun Aleksandru Mitrica (najskuplja prodaja u istoriji tamošnjeg fudbala i MLS lige) sjajnim udarcem iz slobodnjaka doveo domaćina u vođstvo već u šestom minutu, gosti su bili znatno opasniji.

Iskoristili su igrači iz Kanade činjenicu da u domaćem timu nije bilo velemajstora Moralesa, a posle nekoliko solidnih napada odličnog tandema Altidor - Pozuelo uspeli su da stignu do izjedačenja. Istina sa bele tačke, preko Španca Pozuela u 40. minutu, ali je na kraju ovaj igrač propustio priliku da se proslavi pošto je promašio drugi jednaesterac za pobedu u 77. minutu.

Izabrane vesti

Posle ovog remija Njujork ostaje lider Istoka, a ispred njega je u ukupnom plamsmanu samo kvalitetni Los Anđeles koji igra najbolji fudbal u MLS ligi.

Noć za nama obeležilo je još nekoliko zanimljivih rezultata poput poraza Zlatanovog Los Anđeles Galaksija u Koloradu (2:1) i lakog trijumfa Hjustona nad Minesotom od 2:0 na krilima sjajnog golgetera Manotasa.

MLS LIGA - 30. kolo

Njujork Siti - Toronto 1:1 (1:1)
Hjuston - Minesota 2:0 (2:0)
Kolorado - LA Galaksi 2:1 (0:0)
Real Solt Lejk - San Hoze 1:0 (0:0)

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara