Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 12. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 12. septembar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Dan pred vama teći će mirno i sporo. Manjak uzbuđenja u spoljnjem svetu će vam prijati jer će vam omogućiti da se malo odmorite i obnovite svoju energiju.

LJUBAV
Nećete želeti da se udubljujete u neke ozbiljne razgovore sa partnerom. Sa druge strane, imaćete potrebu za razmenom nežnosti. I slobodni će biti romantično raspoloženi.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete usmereni na ljude oko sebe, možda i previše. Trudite se da ne obraćate pažnju na one koji vam bez valjanog argumenta upućuju kritike.

LJUBAV
Slobodni će prazninu na emotivnom planu lako popuniti druženjem sa prijateljima. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom.
 

Ljubav će im procvetati ove zime predviđa horoskop: Rak, Lav, Bik, Vodolija i Strelac!



Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete tvrdoglavo i pomalo netaktično braniti svoje stavove. Budite otvoreni i za poneki predlog za strane.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partneru neće biti jednostavno da izađe na kraj s vama. Verovatno će biti prinuđen da vam u svemu popušta. Slobodni neće mnogo razmišljati o ljubavi.


Rak 22.6. - 22.7.

Nećete biti naročito objektivni, pa ni potpuno svesni svega što se događa oko vas. Vodićete se svojom “politikom” koja će se bitno razlikovati od stava okoline.

LJUBAV
Ako ste slobodni, velike su šanse da vas zaintrigira neko ko potpuno odudara od vašeg kruga poznanika. Zauzeti će se sjajno zabavljati u partnerovom društvu.


Lav 23.7.- 22.8.

Iako vam ovaj dan neće biti specijalno naklonjen po nekim pitanjima, lukavstvom ćete izvući maksimum iz datih okolnosti.

LJUBAV
Ukoliko ste sami, prijaće vam pažnja koju ćete dobiti od pojedinih, ali nećete biti zainteresovani za ulazak u vezu. Zauzeti će znati kako da začine svoj emotivni odnos.


Devica 23.8. - 22.9.

Želećete da unapredite svoje odnose sa okolinom. Trudićete se da ispunite očekivanja drugih, ali nećete prekršiti svoje principe.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete obaviti jedan važan razgovor koji se tiče vaše zajedničke budućnosti. Slobodni će uživati u nečijoj pažnji.


Vaga 23.9. - 22.10.

Iako ćete imati utisak da vam za tako nešto nedostaje snage, rešićete da se najzad otarasite svih obaveza koje ste već izvesno vreme puštali da se gomilaju.

LJUBAV
Bez obzira da li ste u vezi, ili ne, nastojte da danas budete iskreni, kako prema drugima, tako i prema sebi. Taktiziranjem i sakrivanjem svojih emocija samo ćete uvećati postojeći problem.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas će retko ko moći da vam parira po količini pozitivne energije. Bićete odlično raspoloženi, entuzijastični i otvoreni za nova iskustva.

LJUBAV
Ukoliko ste sami, više osoba će pokušati da vas osvoji. Zauzeti će uživati u ljubavnoj idili. Oni koji su u dužim vezama ponovo će se zaljubiti u svog partnera.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete vrlo lepo raspoloženi, staloženi i miroljubivi, međutim, kao da nećete imati potrebu da se otvorite prema svojoj okolini.

LJUBAV
Ako ste u vezi, uspešno ćete održavati harmoniju u odnosu sa voljenom osobom. Slobodni će razmišljati o jednom bivšem partneru.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete spontano pronalaziti način da se sporazumete sa svakim. To će se pozitivno odraziti kako na vaš poslovni, tako i na privatni aspekt života.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete spremni na kompromis. Trudićete se da udovoljite voljenoj osobi, ali nećete zaboraviti na sopstvene potrebe. Slobodni će uživati u flertu.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete lenji i nezainteresovani za dešavanja u spoljnjem svetu. Svesno ćete podilaziti sopstvenim slabostima, ali ćete ovaj dan shvatiti kao “izlet” iz svakodnevice.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, možete se nadati harmoniji u odnosu sa partnerom. Slobodnima će faliti odlučnosti kako bi osvojili osobu koja im se dopada.


Ribe 20.2.- 20.3.

Bićete vrlo neodlučni, a moguće i nesigurni u svoju sposobnost objektivnog rasuđivanja. Ipak, ne prihvatajte tuđe savete olako.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, od svog partnera ćete očekivati previše, pa su moguća manja razočarenja. Slobodni neće imati puno koristi od svoje privlačnosti.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>