Najnovije vesti
Vesti Politika
Mihajlović: Poslanica Dveri prvo da zaštiti žene od Obradovića, pa onda neka drži predavanje

Mihajlović: Poslanica Dveri prvo da zaštiti žene od Obradovića, pa onda neka drži predavanje

Potpredsednica vlade i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je optužbe poslanice Dveri Marije Janjušević na njen račun i poručila da bi bilo najbolje da ta poslanica prvo zaštiti žene od svog predsednika Boška Obradovića.

zorana mihajlovic foto ministarstvo gradjevinarstva saobracaja i infrastrukture  (9) Foto: Ministarstvo građevine / Promo
zorana mihajlovic foto ministarstvo gradjevinarstva saobracaja i infrastrukture (9)

- Vrhunsko je licemerje da me optužuje poslanica čijeg su predsednika Boška Obradovića upravo žene iz stranke optužile za nasilje. Zato, hajde gospodo prvi vi rešite problem nasilja nad ženama svog lidera, pa onda nekom držite predavanje - istakla je Mihajlovićeva.

Ona je kao "političko lešinarenje" ocenila izjavu poslanice Janjušević zao što nad stradalom ženom u saobraćajnom udesu kod Doljevca pravi partijsku kampanju.

Pročitajte još

- Sramota je to što radi poslanica Janjušević, da nesreću jedne porodice pokušava da iskoristi za političku borbu. To rade samo kukavice - naglasila je Mihajlović, saopšteno je iz njenog kabineta.