Prvi Rok maraton na Banovom brdu: 8 sati rok muzike na "Belgrade no compromise"

Na otvorenoj sceni u parku na Banovom brdu u subotu 14. septembra održaće se prvi višesatni (17-01 h) Rok maraton – BELGRADE NO COMPROMISE.

Kultura

Izvor: Prva

Sreda, 11.09.2019.

11:54

Prvi Rok maraton na Banovom brdu: 8 sati rok muzike na
Foto: Promo

Maraton će otvoriti najmađi rokeri Rok kamperi i Master blasters, a slede autorski projekat Bol@dee, Strašni zmaj, legendarni bend iz Kosjerića, sjajni Loud, čuvena pevačica Oktobra 1864 Tanja Jovićević sa bendom, Bas i stega sa novim materijalom, veoma popularne Čikine bombone i instrumentalni fjužn četverac Bullet For a Badman uz još planiranih iznenađenja.

Ulaz je slobodan, a manifestacija ima i humanitarni karakter: sakupljamo školski pribor za decu iz Svratišta. Organizatori manifestacije su Tangram centar, Jet Clock i Creative Music, uz podršku Sekretarijata za kulturu Beograda, Sokoj-a, OFPS, TSO Čukarica i Rok radija.

Ovo je prva manifestacija sa fokusom na rok muziku, jer ovde rokeri nisu slučajni gosti, već su u centru pažnje. Zato svi na Banovo brdo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: