Hronika

Ilegalno priređivali igre na sreću, inspektori oduzeli aparate

Ilegalno priređivali igre na sreću, inspektori oduzeli aparate
Foto: N.N. | Ilegalno priređivali igre na sreću, inspektori oduzeli aparati

MODRIČA - ​Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su juče u Modriči dva slučaja ilegalnog priređivanja igara na sreću.

"Neovlašteno priređivanje igara na sreću utvrđeno je na automatima za igre na sreću i na opremi za priređivanje elektronskih igara na sreću u ulici Berlinska broj 2, od strane D.D", navedeno je u saopštenju Republičke uprave za igre na sreću.

Automati za igre na sreću i oprema za priređivanje elektronskih igara na sreću su privremeno oduzeti, a protiv D.D. biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

"Istog dana, inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću u sportskoj kladionici „SLOT G“, u ulici Trg Jovana Raškovića broj 15 u Modriči", stoji u saopštenju.

Oprema koja je služila za priređivanje elektronskih igara na sreću je privremeno oduzeta, a protiv lica koje je priredilo igre na sreću, suprotno odredbama Zakona, biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije