Najnovije vesti
Vesti Beograd
RUŠI SE JOŠ JEDNA KAFANA Bageri stižu u Karađorđevu, posao vredan 50.000 EVRA

RUŠI SE JOŠ JEDNA KAFANA Bageri stižu u Karađorđevu, posao vredan 50.000 EVRA

Nastavlja se rušenje objekata širom prestonice koji nemaju adekvatne dozvole, posebno onih koji se nalaze na mestima gde se vrše razne rekonstrukcije, odnosno priprema teren za gradnju stambeno-poslovnih kompleksa, šetališta ili koji se nalaze na trasi budućeg metroa.

rusenje 11 Foto: Beoinfo / Promo
rusenje 11

Ceh rekonstrukciji Karađorđeve ulice i proširenja šetališta platiće kafana-restoran "Promaja", smeštena između Brankovog mosta i Beton hale.

Pročitajte još

Kako stoji u tenderskoj dokumentaciji, zadatak je "uklanjanje svih bespravno izvedenih radova na izgradnji poslovnog objekta P+0, po nameni ugostiteljski objekat sa pratećim objektima, na lokaciji Karađorđeva 8a, a u skladu sa rešenjem koje je postalo izvršno 9.11.2016. izdatom na ime preduzeća Feliks trejd, kao i delova objekata koji nisu opisani u rešenju o rušenju, a nastali su nakon sastavljanja zabeležbe i čine jednu građevinsku celinu".

Ovaj posao, od oko 50.000 evra ili 5,93 miliona dinara, dodeljen je firmi "Noris inženjering" koja se specijalizovala za rušenje divlje gradnje po prestonici i dobija najveći deo ovakvih poslova.