Kampaco: Istorijska pobeda

V. N.

11. 09. 2019. u 09:48

Nije lako razumeti dimenziju ovoga što smo postigli. Ali svesni smo da moramo da nastavimo ovako – rekao je plejmejker Argentine posle trijumfa protiv Srbije

Кампацо: Историјска победа

Fakundo Kampaco foto: AP

FAKUNDO Kampaco je sjajno dirigovao igrom Argentine, uz 12 asistencija postigao je 19 poena u trijumfu protiv Srbije u četvrtfinalu Mundobasketa u Kini (97:87).

- Mi smo mlada ekipa koja zna da se takmiči i da stvara soptvenu istoriju. I zaista verujem da smo ostvarili istorijsku pobedu. Nije lako razumeti dimenziju ovoga što smo postigli. Ali svesni smo da moramo da nastavimo ovako – rekao je plejmejker madridskog Reala.


- Imali smo veću želju, čini mi se. Hteli smo da istražimo koliko možemo, a ovo je bila idealna prilika za to. Vodio nas je Luis Skola, međutim svako je dao svoj doprinos za zajednički cilj. U našem slučaju kolektiv je iznad svakog individualca. Dobro se razumemo na terenu, to je mnogo važno – dodao je Kampaco.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Komsa

11.09.2019. 11:43

@Zvezda i to CRVENA - Cim sam video nick mogao sam da pretpostavim i komentar, jer to je taj nivo shvatanja svega.Sto da ih otresu? Sta je Argentina kriva? Sto su bili bolji i sto su vise zeleli pobedu? Ko ne zna da podnese poraz, taj ne zna ni da ceni pobedu. Ponvicu, tvoj nick sve to savrseno odslikava i objasnjava. Bedno.

Vatro Marx

11.09.2019. 20:22

Pobediiste Srbiji sasvim zasluzeno. Takose bori za patriju Argentinos soys luchadores.

Mikan

12.09.2019. 08:12

Glavna odgovornost (ili) krivica je na selektoru. Skoro pa pola tima su mu centri,igru je planirao preko njih,a u najvažnijoj utakmici oni skoro pa i nisu igrali?!