REZZIME DANA (utorak): Orlovi i Englezi odradili posao

Vreme čitanja: 4min | uto. 10.09.19. | 23:22

Pogledajte ko vam je 10. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

LUKSEMBURG - SRBIJA (tip 2, kvota 1,30) - 1:3
Sve može da se menja, da se igra i dobro i loše, da ima i nema rezultata, ali je Aleksandar Mitrović - konstanta. Sa 25 godina napadač Fulama došao je na osmo mesto večne liste strelaca reprezentacije. Njegov gol u 36. minutu je otvorio, a drugi u 78. minutu zatvorio utakmicu i doneo pobedu u Luksemburgu i treće mesto na tabeli kvalifikacija - 3:1 (1:0).

Opširnije OVDE.

ENGLESKA - KOSOVO (tip 1, kvota 1,10) - 5:3
Engleska je jednom nogom na Euru, iako joj je reprezentacija sa Kosova i Metohije napravila neočekivano mnogo problema. Istina, pitanje pobednika se nije postavljalo, bez obzira na pogodak Valona Beriše već u prvom minutu meča, pošto su Englezi gostima do kraja poluvremena strpali pet komada, pa se sa tribina začulo: “Da li ste vi maskirani Škoti?“. Međutim, ta navijačka provokacija izazvala je Kosovare, kako Albanci nazivaju stanovnike Kosova i Metohije, pa su oni početkom drugog poluvremena pokazali zube i još dva puta matirali Džordana Pikforda.

Opširnije OVDE.

 

MOLDAVIJA - TURSKA (tip 2, kvota 1,25) - 0:4
Ubedljiv posao reprezentacije Turske večeras. Doduše, zahvaljujući pre svega dobroj igri u drugom poluvremenu. Posle 45 minuta jedini strelac bio je Tosun, dao je jedan i u drugom poluvremenu, a pridružili su mu se Turuč i Jaziči. Bilo je očekivano da Turska slavi večeras, ali možda ne ovako ubedljivo.

LITVANIJA - PORTUGALIJA (tip 2, kvota 1,07) - 1:5
Znali smo da Litvanija nije ni blizu nivou fudbala koji prezentuje Portugalija i večeras smo samo dobili potvrdu. To što su uspeli da postignu jedan gol za Litvance je  ravno časnom porazu, koji to ustvari nije bio - 1:5.  Kristijano Ronaldo imao je svoj petnaestominutni šou sredinom drugog poluvremena, kada je izrešetao domaćina i sa tri gola rešio sve dileme oko pobednika. Dilema nekih naročitih zapravo i nije bilo, mada su Litvanci posle prvih 45 minuta imali pravi bingo rezultat - 1:1. I taj prvi gol delo je Ronalda (ukupno je postigao četiri večeras), doduše sa bele tačke, dok je na 1:1 izjednačio Andriuškevičijus. Na kraju ubedljiva pobeda Portugalaca.

FRANCUSKA - ANDORA (tip 1, kvota 1,01) - 3:0
Ovde se zaista nije postavljalo pitanje pobednika nijedne sekunde. Već u 18. minutu Koman je zatresao mrežu Andore, potom je Grizman promašio penal i tako smo otišli na poluvreme. Potom su u drugom poluvremenu Lengle i Ben Jeder postigli golove i doneli Trikolorima ubedljivu pobedu. Ako ste povezali sa 3+ utoliko bolje po vas.

MAROKO - NIGER (tip 1, kvota 1,25) - 1:0
Samo jedan gol bio je dovoljan Maroku da dobije Niger i upravo je tim rezultatom i završena ova prijateljska utakmica. Maroko je bio favorit na ovom meču, krenuo je jako i postigao gol već u 21. minutu preko El Kartija. Možda su neki očekivali da Maroko napuni mrežu Nigera, ali to se nije dogodilo pa je Maroko na kraju slavio s 1:0. Dovoljno da zaokruži keca.

VELS U21 - NEMAČKA U21 (tip 2, kvota 1,25) - 1:5
Nemci su sila pa su sila, nebitno koja je generacija u pitanju, nebitno koji je uzrast u pitanju. Danas je Vels dočekao Pancere i nije se dobro proveo, a tome najbolje svedoči podatak da je Nemačka dala čak četiri gola u prvom poluvremenu, od toga je Hek bio trostruki strelac. Egeštajn je dodao jedan gol, kao i Fajn u drugom poluvremenu. Ubedljiv rezultat Pancera.

PRECRTANO

ALBANIJA - ISLAND (tip 2, kvota 2,60) - 4:2
Albanija je slavila sa 4:2 i primakla se vodećem tandemu na šest bodova zaostatka, pa će poslednju šansu da se i definitivno vrati u igru imati u oktrobru na gostovanju kod Turske. Tad će i Island ugostiti Francuze koji će pak četiri dana kasnije odmeriti snage sa Turskom i tu će verovatno stvari biti mnogo jasnije. Albanci su dva puta vodili, Islanđani su se dva puta vraćali, ali je domaćin stigao do sva tri boda.

BELGIJA M21 - BIH M21 (tip 1, kvota 1,55) - 0:0
Očekivali ste da će mladi sastav Belgije biti bolji od Bosne i Hercegovine, ali to se nije dogodilo. Zapravo, bila je to utakmica bez golova, samo 0:0 na kraju, tako da su ovde profitirali samo oni koji su igrali X. Belgija jeste imala inicijativu, jeste imala veći broj šuteva, ali se sve završilo na tome. Mreže se tresle nisu.

HRVATSKA U21 - ŠKOTSKA U21 (tip 1, kvota 1,70) - 1:2
Uh, ovo nije bilo lako ispratiti. Hrvatska je u prednost došla već u 10. minutu utakmice preko Kulenovića i sve do poslednjih 10 minuta utakmice je Hrvatska imala prednost. A onda je došlo do velikog preokreta. Prvo je Meklenan postigao gol u 81. minutu, da bi tak šok iskoristio isti igrač i u 89. minutu i doneo pobedu Škotima na ovom teškom gostovanju.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara