Search
Close this search box.

Pročitajte dnevni horoskop za sredu, 11. septembar 2019. godine

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za sredu, 11. septembar 2019. godine. Kliknite na strelice kako biste došli do svog znaka.

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan koji vam donosi pozitivna rešenja i dobre preokrete. Vaš odnos sa voljenom osobom će se polako menjati. Osetljiva bešika i mokraćni putevi.

BIK

Posvetite se malo svojim planovima i uspećete da dođete korak bliže njihovom ostvarenju. Budite uporni i temeljni. Moguće je da ćete uživati u pozitivnoj atmosferi sa voljenom osobom danas. Moguće su respiratorne infekcije.

BLIZANCI

Danas vam dolazi veliko olakšanje. Nove informacije dopiru do vas. Poslovna situacija vam se menja na dobar način. Nije vam lako da pokažete svoja osećanja prema simpatiji. Povedite računa o svom režimu ishrane.

RAK

Preporuka je da se danas ne izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama, da ne ulažete novac i da se ne igrate sa poslovnim planovima. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Izbegavajte naprezanje.

LAV

Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao, možete da imate neke poteškoće na ovom planu. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu i da vam je potrebno još neko vreme da budete sami. Nesanica je naglašena.

DEVICA

Potrudite se da pokažete posvećenost poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati važna dešavanja i promene. Današnji dan vam može doneti početak nove veze. Moguća je upala mišića. Ne forsirajte se.

VAGA

Ukoliko ste u bilo kakvom sudskom procesu možete da očekujete pozitivan ishod. Pred vama je jako dobar dan. Emotivno ste stabilni i zadovoljni ste svojom situacijom na ovom polju. Nema problema sa zdravljem.

ŠKORPIJA

Očekuje vas značajno poboljšanje na polju posla i finansija. Polako vam se ukazuje neka nova mogućnost za zaradu. Burne ljubavne promene su pred vama. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati nova dešavanja. Povedite računa o apetitu.

STRELAC

Dolazi vam podrška od strane poslovnog partnera koji će pokazati da će vam pomoći oko nekih problema. Zaljubljeni ste i lepo vam je kada ste pored osobe do koje vam je stalo. Mogući problemi sa glavoboljom.

JARAC

Pred vama je odličan dan za poslovno polje. Možete da očekujete da ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom planu. Osećate se dobro pored osobe koju volite i uskoro ćete joj predložiti nešto ozbiljnije. Prija vam više sna.

VODOLIJA

Povedite računa o mogućim komplikacijama kada je u pitanju posao. Važno je da ostanete predani svojim obavezama. Možete da se nadate poznanstvu sa osobom koja će biti posebna i važna za vas. Čuvajte se povreda.

RIBE

Ukoliko ste na nekoj višoj poziciji na poslu, pred vama je faza velikih i značajnih odgovornosti. Nije vam lako da osvojite pažnju osobe do koje vam je stalo jer ona ima još mnogo udvarača. Ne bi trebalo da bude problema.

POSLEDNJE VESTI