OSLOBOĐEN OPTUŽBI: Toni Cetinski nije kriv

J. KERBLER

10. 09. 2019. u 15:27

Pevač Toni Cetinski oslobođen je optužbi u slučaju saobraćajne nesreće u Rovinju kada je stradao 62-godišnji Ibrahim Kevljanin

ОСЛОБОЂЕН ОПТУЖБИ: Тони Цетински није крив

Foto. N. Skenderija

ZAGREB, od stalnog dopisnika

Toni Cetinski nije kriv za nesreću kada je automobilom 3. novembra 2017. u Rovinju pregazio Ibrahima Kevljanina.

Pevač je svojim Mercedesom ušao u usku rovinjsku ulicu na kojoj je ležao nesrećni čovek koji je bio pod uticajem alkohola, a sud je ustanovio da je Cetinski vozio polako i pridržavao se pravila koja vrede u gradakoj vožnji.

PROČITAJTE JOŠ -POTRAGA ZA PETROM: U Budvi nestao šestogodišnji dečak

“Nikome ne bih želeo da se ovo dogodi, bilo mi je strašno. Mnogi su me posle podržavali j verovali da nisam kriv, ali je bilo i onih koji su sumnjali”, rekao je za Novosti popularni pevač nakon izricanja presude.

Kaže da je u toj ulici postavljen znak sa ograničenjem brzine od 20 kilometara na čas, ali bi zbog potpune bezbednoati trebalo biti još veće ograničenje.

PROČITAJTE JOŠ -SUĐENjE ZA GAŽENjE PEŠAKA: Toni Cetinski kaže da nije kriv

“Mnogi koji su komentarisali ovu nesreću nisu bili u ilici gde se dogodila pa i ne mogu da znaju okolnosti. Drago mi je da je sve istraženo i da je ustanovljeno da ne snosim krivnju”, kaže Cetinski uz dodatak da je teško podnosio sve šta se događalo nakon nesreće.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

старији читалац

10.09.2019. 17:11

Је... правду,обичан читалац који је пратио овај догађај, јасно је да баханалија овог човека морала је бити кажњена....

Niko

10.09.2019. 18:16

Nesto mi kaze da je jos jedan nas covek oslobodjen ubistva... Nosio pistolj po gradu.. Ubio coveka.. Pobegao u ameriku.. Jos je na kraju heroj