SILEDŽIJE IZ PRIJEPOLJA: Nagodili se sa Tužilaštvom

A. R.

10. 09. 2019. u 09:16

Posle brutalnog prebijanja u Prijepolju trojica napadača priznali krivicu i sklopili sporazum sa Tužilaštvom. Dvojica će biti tri meseca u kućnom pritvoru, a jedan prizhvatio uslovnu kaznu

СИЛЕЏИЈЕ ИЗ ПРИЈЕПОЉА: Нагодили се са Тужилаштвом

Tuča se dogodila ispred popularnog kafića / foto A.Rovčanin

TROJICA Prijepoljaca koji su u noći između petka i subote brutalno pretukla Đorđa Drobnjaka i Eldara Kozicu, priznali su krivicu i sklopili nagodbu sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Prijepolju,saznaju "Novosti". Dragan B. i Branko S. osuđeni su na po tri meseca kućnog pritvora, dok je Sinan M. osuđen na dve godine uslovnog zatvora, dok je četvrti napadač oslobođen optužbi. Trojici nasilnika na teret je stavljeno krivično delo nasilničko ponašanje.


PROČITAJTE JOŠ:
Prestupnici biju nemilice

Grupa nasilnika koja je odranije zbog sličnih krivičnih dela poznata organima gonjenja, bez ikakvog povoda, nasrnula je u subotu rano ujutru ispred lokala "San Marko" na Đorđa Drobnjaka i Eldara Kozicu i tom prilikom metalnom šipkom nanela im telesne povrede u predelu glave, vrata i leđa.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

друг Чабор

10.09.2019. 11:36

"металном шипком нанела им телесне повреде у пределу главе" то је покушај убиства, а не насилничко понашање....овде (у Србији) нешто гадно смрди!

Bole

10.09.2019. 19:19

vi prijatelji kad se oporavite, zajedno sa familijom pa metalnim šipkama. I nemojte da se nagadjate nego udri dok imate snage. A nek vas snaga posluži, pa nek se oni posle nagadjaju sa tužilaštvom ili grobarima.

Milica Minic

19.09.2019. 00:11

Opet nase sudstvo blagonaklono gleda na siledzije i kriminalce. Sa mirisom korupcije.