Najnovije vesti
Slobodno vreme Putovanja
DOBRO DOŠLI U EGIPAT: Čarobni svet živopisnih boja

DOBRO DOŠLI U EGIPAT: Čarobni svet živopisnih boja

Svi znamo da su najdragoceniji momenti oni koji su provedeni u krugu porodice. U tom duhu danas preporučujemo hotel u Egiptu, koji je u kategoriji "dvoje dece gratis" i ima sve što je potrebno za nezaboravne porodične momente.

caribbean-GLAVNA Foto: Promo
caribbean-GLAVNA
Foto: Promo

Hotel Caribbean World Resort 5* ističe se po izuzetno lepoj plaži i zanimljivoj arhitekturi u afričkom stilu, a nalazi se u Soma Beju. Sastoji se iz manjih zgrada koje grle lepo uređenu baštu, svaka drugačije, vesele letnje boje, pa svojim svežim izgledom odiše energijom uzbudljivog leta.

Foto: Promo

Na sunčanoj obali Crvenog mora, na jednoj od najtraženijih letnjih destinacija sveta, predstavlja pravi letnji raj, prilagođen svakom gostu. Boravak u ovom hotelu zaista je jedinstven događaj, jer sa jedne strane pruža pogled ka peščanim planinama u dodiru sa nebom, a sa druge ka kristalnom tirkiznom moru i savršeno očuvanoj plaži.

Foto: Promo

All inclusive usluga upotpunjuje vaš odmor, u vidu mnogobrojnih specijaliteta raznih kuhinja, pa i različitih sadržaja u samom hotelu, kao što su bazeni, akva park, centar za ronjenje, amfiteatar, dečiji klub i tereni za razne sportove. Bilo da čeznete za opuštanjem na plaži sa najdražima, romantičnim momentima, ili uzbudljivim ronjenjem među raznobojnim lepotama Crvenog mora, Caribbean World Resort 5* ima sve!

Foto: Promo

Letovanje u Egiptu po svemu je jedinstveno i drugačije, a posebno u Soma Beju, letovalištu poznatom po kristalno čistoj vodi, besprekornim plažama i zadivljujućem podvodnim svetom. Raznobojni korali čine pravo blago Crvenog mora i dom najlepših morskih stanovnika.

Foto: Promo

Ovo mirno mesto je savršeno za beg od buke i potpuno opušten odmor, ali nudi i mogućnost da isprobate neki od zabavnih sportova na vodi i provedete ispunjen odmor sa svojom porodicom. Soma Bej se nalazi oko 45 kilometara južno od Hurgade. Krase ga luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani i otvoreni prostori za idealne romantične šetnje. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub, koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike.

Foto: Promo

Za sve detalje posetite zvaničan sajt agencije "1 A Travel", na kom uz samo par klikova možete rezervisati svoje letovanje iz snova. Pomoću opcije online rezervacije, uštedećete vreme i lako i brzo prići korak bliže svom odmoru. Za sve informacije i eventualne nedumice, tu je kontakt centar – 011/655 78 00, gde vam je na raspolaganju ljubazno osoblje agencije.