"Orlovi" svesni, poraz od Španije - katastrofa!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 08.09.2019.
17:06
Izvor: Sportske.net

Ipak, treba se fokusirati na naredni zadatak.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije poražena je danas od Španije rezultatom 81:69 u poslednjoj utakmici druge runde Mundobasketa.

Kapiten "orlova" Miroslav Raduljica smatra da ekipa nije uspela da odgovori rivalu na adekvatan način.

"Nismo se snašli sa njihovom čvrstom igrom, držali smo duže loptu nego što je to trebalo. Krenuli smo agresivnije u drugom delu, ali to nije bilo dovoljno. Sada nije toliko lako kao u grupi. Španci su razbili sve naše kretnje, nismo se snašli na njihovu agresivnu igru", istakao je iskusni centar.

Ni košarkaš Sakramenta nije bio zadovoljan partijom svog tima koji je, prema njegovim rečima, odigrao katastrofalno.

"Nadigrali su nas u svakom segmentu igre, težak je poraz, ali idemo dalje. Sada će nam biti malo teže, u četvrtfinalu smo, treba da se odmorimo da se ovo zaboravi. Ne mogu da kažem da nas je sramota, ali odigrali smo katastrofalnu utakmicu", kazao je Bjelica nakon meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Capitano
Sunday, 08.09.2019
18:46

Poraz nije katastrofa, ali je katastrofa izdanje mnogih igraca, pre svega Bjelice. Bio je totalno dekoncetrisan tokom cele utakmice. Tokom suta on gleda u sudiju ili ko zna gde, a Spanski igrac neometano skace, hvata loptu i daje kos... Tek sada se videlo ono sto smo svi znali, a nismo hteli da priznamo. To je da nam Teo previse nedostaje. Nema ko da preduzme odgovornost kad je tesko (sem Bogdana donekle), da nadje resenje kada se cini da ga nema.

avatar
barbaroga
Sunday, 08.09.2019
17:58

Valjda ce izvuci pouku iz ove utakmice. Vise je nego jasno da ovo nisu Filipini i da nece sami sebe da pobede. Treba tu malo vise zara i borbe.

avatar
barbaroga
Sunday, 08.09.2019
17:57

Pobedom smo imali otvoren put prema medalji. Isli bi na Poljsku, to bi sa pola gasa dobili 20 razlike. Ali dobro, bolje da smo i sad porazeni nego u eliminacionim fazama, iako ce sad biti teze. Argentina nije bas naivna, a posle Amerikanci, pa opet Spanci, ako dobijemo Amerikance. Svakako tezak put do zlata.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 08.09.2019
17:17

Poraz u pravo vreme jer trebao nam je jedan samar pred nokaut fazu.