');
Najnovije vesti
Blic Vesti Svet

CRNOGORSKO VENČANJE DECENIJE Sin Mila Đukanović se ženi, a najveća misterija je - MLADA

Blažo, sin Mila Đukanovića, staje na ludi kamen 21. septembra. Crnogorski mediji pišu da će luksuzna svadba biti održana u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. To je gotovo sve što se zna o svadbi veka (ili bar decenije), kako je pojedini najavljuju u Crnoj Gori.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Blažo Đukanović, Milo Đukanović Foto: EPA / Boris Pejović / RAS Srbija
Blažo Đukanović, Milo Đukanović

O detaljima svadbenog veselja malo se zna. Tamošni mediji pišu da mlađi Đukanović navodno namerava da se oženi u Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adritic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa, bliskog prijatelja šefa države i partije.

Svadba će biti na Svetom Stefanu
Foto: z. lončarević / RAS Srbija
Svadba će biti na Svetom Stefanu

Nije poznato ko će od muzičkih zvezda uveseljavati zvanice. Ipak, očekuju se ljudi iz političkog vrha države, biznismeni, javne ličnosti....

Ipak, najveća misterija je ko je mlada. U medijima se ne može pronači nijedna njena fotografija, čak ni ime, a jedini podatak koji postoji jeste da je podmladak familije Đukanović u "dugodišnjoj stabilnoj vezi".

Pročitajte još

Generalno, sam Blažo izbegava medije, pa ni njegovih fotografija nema mnogo, tek poneka sa roditeljima ili sa proslave pobede njegovog oca sa nekog od mnogobrojnih izbora prethodnih godina.

Kako se drži "ispod medijskog radara", ni njegov ljubavni život nije poznat.