KOŠARKAŠI SRBIJE SUROVO REALNI POSLE PORAZA OD ŠPANIJE: Ne možemo da kažemo da nas je sramota, ali smo odigrali katastrofalno! Furija nas je pregazila
Foto: Dado Đilas

OTVORENO O SVEMU

KOŠARKAŠI SRBIJE SUROVO REALNI POSLE PORAZA OD ŠPANIJE: Ne možemo da kažemo da nas je sramota, ali smo odigrali katastrofalno! Furija nas je pregazila

SP KINA -

Košarkaška reprezentacija Srbije izgubla je danas od Španije 81:69 ( 20:13, 17:32, 19:22, 13:14) u drugom meču druge faze Svetskog prvenstva u Kini.

Španci su ovim trjumfom završili kao prvi u grupi J i sa te pozicije idu u četvrtfinale, dok su izabranici Aleksandra Djorđevića zabeležili prvi poraz i kao drugoplasirana ekipa u grupi nastavljaju takmičenje na SP.

Rival Španije u četvfinalu biće Poljska, dok će srpski košarkaši za ulazak u polufinale igrati protiv Argentine.

Svoje prve utiske posle meča izneli su kapiten Raduljica, kao i Nemanja Bjelica.

Miroslav Raduljica bio je realan posle meča:

- Španci su nas prilično iznenadili čvrstom igrom. Ne iznenadili, već se mi nismo dobro snašli. Rasturili su nam igru u prvom poluvremenu. Ovo je velika škola za nastavak takmičenja. Vidi se da nije tako lako kao u grupi - istakao je Raduljica.

I Nemanja Bjelica bio je iskren posle debakla:

- Nadigrali su nas u svakom segmentu igre. Težak je poraz, ali idemo dalje. U četvrtfinalu smo. Ne mogu da kažem da je sramota, ali odigrali smo katastrofalno. Preostaje nam da se odmorimo i spremimo za naredne utakmice - jasan je Bjelica.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track