Nikšić: Maloletnik uhapšen zbog ubistva

Crnogorska policija rasvetlila je ubistvo Nikšicanke K.R, čije je telo sa više ubodnih rana nađeno sinoć u blizini Krupca i uhapsila mladića iz Nikšića.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 08.09.2019.

15:51

Nikšić: Maloletnik uhapšen zbog ubistva
Ilustracija: Depositphotos/ Stevanovic Igor

Mladić (16) je, kako je rekao pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković, zadržan u prostorijama Centra bezbednosti Nikšić, i biće priveden u Više državno tužilaštvo, prenosi RTCG.

Govoreći o motivima zločina, Baković je rekao da se, nakon uviđaja, a na osnovu prikupljenih dokaza, može zaključiti da se radi o zločinu iz strasti.

Načelnik Centra bezbednosti Nikšić Tihomir Goranović saopštio je da je nestanak K.R. prijavljen policiji 7. septembra.

"Policijski službenici su prikupili obaveštenje od više građana i preduzeli niz aktivnosti koje su rezultirale dovodenjem maloletnog lica u CB Nikšić, zbog osnovane sumnje da je izvršio ovo krivično delo", naveo je Goranović.

Telo devojke bilo je okrenuto licem prema zemlji, a prema nezvaničnim informacijama na potiljačnom delu glave bila je vidljiva povreda i tragovi krvi.

Kako se navodi, telo devojke je pronašao meštanin koji u blizini čuvao stoku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: