Najnovije vesti
Vesti Svet
"BACALA MI JE MAGIJU" Strica je ubio, dok je za strinu smislio MONSTRUOZAN PLAN

"BACALA MI JE MAGIJU" Strica je ubio, dok je za strinu smislio MONSTRUOZAN PLAN

Stariji muškarac je uhapšen nakon što je izveo svirepo ubistvo u kojem je ubio strica i strinu, kojoj je nakon toga odsekao glavu. Kako se navodi, on je to učinio iz bizarnih razloga, pošto je bio ubeđen da je strina bacila crnu magiju na njegovu porodicu.

Američka policija Foto: Shutterstock / Privatna arhiva
Američka policija

Šankhu Gond (43) optužen je za jeziva ubistva u Anupuru u Indiji, zbog čega je uhapšen ranije ove nedelje. Kako se navodi, on je lišio života strica i strinu, Bešaniju (60) i Bhavgdana (65) Gond, tako što je prvo ubio žensku osobu, kojoj je posle odsekao glavu, a kasnije i muškarca. Tela supružnika su pronađena jedno pored drugog u obližnjoj šumi.

Pročitajte još

Prilikom ispitivanja u stanici, ubica je priznao ubistva. Prema njegovim rečima on se na ovaj korak odlučio pošto je bio uveren da je njegova strina bacila crnu magiju na njegovu porodicu, navodeći kao okidač bolest svog sina. Nakon što je nju lišio života, ubio je i strica pošto je znao da će krenuti u potragu za suprugom.

- Tokom ispitivanja, priznao je da je ubio strinu jer je verovao da ona baca crnu magiju na njegovu porodicu. Nedavno mu se sin razboleo, a i stoka mu je uginula. Mislio je da je njegova strina odgovorna za sve loše što se događalo s njegovom porodicom - izjavio je policajac Abhišček Rajan.

Policija je do Gonda došla po prijavi građana koji su ga videli kako skroz krvav šeta kroz selo.