Tri osobe lakše povređene u udesu kod Merkatora

Tri osobe su lakše povređene u saobraćajnoj nezgodi koja se desila danas oko 18 časova na uglu Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, kod Merkatora.

Kako za 021 kažu u Hitnoj pomoći, žena (36) pretrpela je kontuziju glave i kolena. Druga ženska osoba (30) je povredila koleno, dok je sedamdesetosmogodišnja žena zadobila posekotinu prsta. One su zbrinute na licu mesta i prevezene u Urgentni centar.

U jednom od automobila nalazio se i jednogodišnji dečak koji, potvrđuju u Hitnoj pomoći, nema vidljive povrede, ali je ipak prevezen u Dečiju bolnicu.

Kako javljaju očevici izgleda automobil nije uspeo da skrene levo sa Bulevara oslobođenja ka Cara Lazara, a drugi auto je krenuo pravo u smeru ka železničkoj stanici.

Na lice mesta izašla je i policija.

  • Dusan jokic

    10.09.2019 02:30
    Ocevidac
    Prisustvovao sam udesu. Vozac CRNOG auta je prodao velikom brzinom na crveno svetlo!!! 6
  • Ocevidac

    09.09.2019 22:28
    Meni se ucinilo da je vozac OPELa nesavesno prosao kroz crveno skretajuci ulevo..Dokle vise sa bahatim vozacima..ccc
  • D

    09.09.2019 21:37
    .
    Uvek je nesavesnost jednog vozača u pitanju. Ništa više. Nema pemti više kod nas. Vozi se sve divljije. Da li ljudi ne kontaju šta znači ako ubiju nekoga, ne kontam. Tona i po pri 20km/h pravi ozbiljnu štetu, a kamoli naše prosečne ulične brzine od preko 70km/h.
    Vredi li zatvora taj semafor što je uspeo "proći" da ne čeka sledeće zeleno?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika