Četiri puta veća mapa od one u originalu VIDEO

Hajp za Dying Light 2 polako raste, a tome najviše doprinose developeri iz studija Techland koji nam u poslednje vreme donose sve više i više detalja o novoj igri.

Tehnopolis

Izvor: play.co.rs

Subota, 07.09.2019.

12:00

Četiri puta veća mapa od one u originalu VIDEO

Nakon gotovo pola sata gejmpleja koji nas je upoznao sa atmosferom u Dying Light 2, likovima i novim gejmplej mehanikama koje nas očekuju, developeri su govorili i o mapi kroz koju će se igrači kretati.

Još na samom početku smo videli da je Dying Light 2 mnogo ambiciozniji u odnosu na prvi deo, a sada je to još jednom pokazano, pošto je otkriveno da je mapa u novoj igri čak četiri puta veća od one prethodne, piše Play.

Ovo znači više aktivnosti, više zombija, više mesta za parkur, i generalno više svega. Techland ne želi da sve to bude samo brojka koja će oduševiti igrače, već su doneli dosta više animacija, izmenjeni sistem kvestova koji zavisi direktno od izbora igrača kako bi bili sigurni da igrači neće imati osećaj monotonije.

Ovo je svakako odlična stvar i jedva čekamo narednu godinu da se izgubimo i svetu apokalipse koji nam donosi Dying Light 2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: