REZZIME jučerašnjeg dana (petak): Nemci sve uprskali

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.09.19. | 08:10

Pogledajte ko vam je 6. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

VELS - AZERBEJDŽAN (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:1

Najigraniji par dana je zaokružen! Vels je iskoristio kiks Slovačke protiv Hrvatske, jer je savladao Azerbejdžan sa 2:1 kod kuće. istina, Zmajevi su mogli i da izgube. Geret Bejl je igrao u prvoj postavi i golom u 84. minutu uspeo je da donese svojoj selekciji tri boda. Namučio je Azerbejdžan domaćina, ali as mmadridskog Reala ima kvalitet da reši ovakvo mučenje Velsa i to je i uradio, kao i mnogo puta do sada. Sada je to bio gol glavom, a ne neka od njegovih uobičajenih bombi sa distance.

ŠPANIJA - ITALIJA (tip bezh 1, kvota 1,50) - rezultat 67:60

Italija je u meču „biti ili ne biti“ imala šansu da pobedom nad Špancima produži život i kasnije se nada u Srbiju, ali nije uspela. Španija je u tesnom i neizvesnom meču slavila 67:60 i eliminisala Italiju. Huančo Ernangomez sa 16 poena je bio najefikasniji u španskom timu, Rubio je ubacio 15, a Ljulj 11. Treba istaći i dobru rolu Viktora Klavera sa sedam poena i devet skokova. Gasol je imao dva poena i četiri skoka uz šut iz igre 1/6. Galinari je za Italiju ubacio 15 poena, Datome 12, a Belineli samo sedam.

AUSTRIJA - LETONIJA (tip 1, kvota 1,07) - rezultat 6:0

Očekivala se pobeda Austrije, ali baš sa šest razlike... Selekcija Letonije se podvijenog repa vraća kući posle blamaže u Salcburgu. Austrijanci su unakazili Letoniju sa 6:0 na krilima sjajnog Marka Artnautovića koji je postigao dva gola. Ovom ubedljivom pobedom izabranici Franka Fode prišli su Poljacima na tri boda zaoistatka, pa sa velikim motivom putuju u ponedljak u Varšavu na derbi grupe G.

SLOVAČKA - HRVATSKA (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 0:4

Hrvati su rutinski večeras odradili gostovanje Slovačkoj u okivru kvalifikacija za EURO. Kockasti su lagano slavili sa 0:4 (0:1), potpuno nadigrali Slovake i naterali domaće navijače da zvižde svojim miljenicima. Slovačka je bila potpuno anestezirana. Vlašić ih je načeo u prvom poluvremenu svojim debitantskim pogotkom u reprezentaciji, a Ivan Perišić je nastavio početkom drugog dela. najlepši momenat utakmice bio je u 72. minutu, a u centru pažnje bio je Bruno Petković. Bila je to fenomenalna pirueta, okret i rutinska egzekucija. Na kraju je i Dejan Lovren našao mesto među strelcima.

ARGENTINA - VENECUELA (tip bezh 1, kvota 1,05) - rezultat 87:67

Argentinci su očekivano u veoma laganom ritmu izašli na kraj sa nemoćnom Venecuelom koja je od samog starta utakmice bila u podređenom položaju. Po notama Luisa Skole, Gaučosi su zaplesali u Fošanu i tako došli do mesta među osam najboljih reprezentacija na Starom kontinentu 87:67. Najefikasniji košarkaš u redovima Gaučosa bio je neverovatni Gabrijel Dek, koji je ubacio čak 25 poena. Odmah iza bio je neponovljivi Luis Skola sa 15 poena, kao i Fakundo Kampaco sa 12 poena, koji su sjajno funkcionisali zajedno u tandemu. Patrisio Garino je takođe bio dvocifren sa 10 poena. Što se Venecuelanaca tiče, Mihael Karera je ubacio 19 poena.

HAKA - MUSA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 4:0

Haka je spremna za povratak u Veikausligu, najkvalitetnije društvo Finske. Lider drugog ranga zadržao je ubedljivu prednost ispred TPS-a i oreol nepobedivosti. Haka je protiv MuSe ostvarila 20. pobedu iz 22 meča, i to vrlo ubedljivo. Sve je bilo gotovo već posle pola sata igre, kada je Haka imala dva gola viška, a već početkom drugog dela bilo je konačnih 4:0.

KAZAHSTAN M21 - ŠPANIJA M21 (tip 2, kvota 1,12) - rezultat 0:1

Mlada selekcija Kazahstana ugostila je vršnjake iz Španije i doživela prvi poraz u kvalifikacijama za EP za igrače do 21 godine. U prva dva kola bili su bolji od Crne Gore i Farskih Ostrva, da bi ih danas prizemljio Dani Olmo. Najbolji igrač zagrebačkog Dinama postigao je jedini gol na meču. On je odličnim driblingom prvo izborio penal, a potom ga pretvorio u gol.

PRECRTANO

NEMAČKA - HOLANDIJA (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 2:4

Jedno od najvećih fudbalskih rivalstava ponovo nam je donelo istinski fudbalski spektakl u kojem su dva mlada tima pokazala zašto ih smatraju najjačim, ne samo na Starom kontinentu, već i u celom svetu. Narandžasti su slavili sa 4:2 u još jednom Klasikeru i tako uzvratili udarac Pancerima za onih prolećnih 2:3 usred Amsterdama. panceri su imali prednost na poluvremenu golom Gnabrija, da bi u nastavku Oranje pogocima De Jonga, autogolom Taa, potom golovima Malena i Vajnalduma stigla do pobede. U međuvremenu je Nemačka preko Krosa sa bele tačke stigla do drugog pogotka.

SLOVENIJA - POLJSKA (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 2:0

Situacija se večeras opasno zakomplikovala i u grupi G. Za to je zaslužna Slovenija koja je u Ljubljani nanela prvi poraz Poljacima u kvalifikacijama, bilo je 2:0. Do ovog kola stoprocentni Poljaci koji su bili bez primljenog gola, jalovo su napadali, a Alijaž Struna u prvom i Šporar u drugom poluvremenu kaznili su ih za indolentan pristup.

KIPAR - KAZAHSTAN (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Kazahstan i može da bude zadovoljan remijem, a i ne mora. Nije baš očekivano da će Kazahstan dobiti Kipar u gostima, tako da je remi negde i najrealniji rezultat. Gosti jesu poveli u 2. minutu posle gola Šketina, ali je Sotiriju doneo izjednačenje u 39. minutu i to je bio konačan rezultat meča. Sada Kazahstan ima sedam osvojenih bodova, dok Kipar ima samo četiri.

FotoShutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara