UŽAS U ORAHOVCU: Starac (72) silovao dečaka (7) u svojoj prodavnici!

Novosti Online

07. 09. 2019. u 00:27

Srbin S.S. (72) uhapšen je u enklavi u Orahovcu zbog sumnje da je u više navrata obljubio 7-godišnjeg dečaka iz istog naselja, koji je takođe srpske nacionalnosti

УЖАС У ОРАХОВЦУ: Старац (72) силовао дечака (7) у својој продавници!

Foto: D. Zečević

SRBIN S.S. (72) uhapšen je u ponedeljak u enklavi u Orahovcu zbog sumnje da je u više navrata obljubio 7-godišnjeg dečaka iz istog naselja, koji je takođe srpske nacionalnosti.

On je navodno odvodio dete u svoju prodavnicu, gde bi mu, po pisanju lokalnih medija, vezivao ruke i zapušio usta, a zatim bi ga obljubio.

Zlostavljanje je kosovskoj policiji prijavila majka nesrećnog dečaka, nakon što joj je on priznao šta mu radi starac.

Ruža K, majka mališana, ispričala je tamošnjim medijima da je njen sin u ponedeljak ujutru 2. septembra otišao u školu, ali se kući nije vratio do predveče, što ju je zabrinulo.

- Bilo je već 18 sati, a moj se sin nije vraćao kući. Uplašila sam se, pa sam krenula da ga tražim i našla ga u prodavnici tog starijeg komšije. Rekla sam sinu da odmah sa mnom krene kući, on je ćutao sve vreme - priča očajna majka.

Kad su stigli kući, majka je počela da grdi mališana, a ovaj je zaplakao i do detalja joj ispričao kroz kakvu torturu je prolazio u poslednjih mesec dana.

Kosovska policija je iste večeri uhapsila osumnjičenog, a tužilac je naložio istragu. Dečak je poslat na pregled, gde su mu lekari kostatovali povrede na anusu i debelom crevu, kao i masnice i podlive na leđima.

- Uzeti su brisevi i nastavlja se istraga, kako bi se utvrdilo kako je dečak zadobio te povrede. U međuvremenu, sudija je osumnjičenom odredio pritvor do 30 dana - izjavili su u kosovskoj polciji za lokalne medije.

Dečakov otac ne može da dođe sebi.

- Bolje metak da me udario u glavu nego što sam ovo doživeo. Ako postji zakon, taj manijak nikada neće izaći na slobodu - kaže on.

Sa druge strane, supruga osumnjičenog brani svog muža.

- Pedeset godina živim s mužem i znam da on to nije uradio, nije takav čovek. Podmeću mu zavidni ljudi - kaže supruga uhapšenog.



Autor: Telegraf






Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

Рандом

07.09.2019. 00:44

Не верујем да сирото дете лаже. Јадно дете, како да се опорави. Како да његови родитељи нађу мир? Дабогда га убили на најгори могући начин. Не могу да опишем бес који ме обузима.

Skrivena bolest

07.09.2019. 01:03

Ovog Bolesnog Dedurinu Nikad više na na Slobodu . Ato što ga njegova supruga brani to nema nikakve veze Ovaj muškarac je krio svoju Seksualnu bolest , Treba ga dobro Kazniti . Porodicu I malog dečaka treba da se Obrate psihologu .

Kocha

07.09.2019. 07:13

Dragom dečaku želim potpuno fizičko i mentalno ozdravljenje, a matori- to samo DNK da potvrdi...kakav (bre) pritvor-zatvor.

Немања

07.09.2019. 07:14

Ако је ово истина (силовања увек узимам са резервом), јавна егзекуција је једино решење.

Andrej

07.09.2019. 08:33

Da se ovo desilo u, recimo, Belgiji, bilo bi komentara tipa " bolesni Zapad, toga kod nas nema". Podrska za ovakve tekstove koji ukazuju na postijanje pedofilije u drustvu kako bi se borili protiv ove devijacije a ne da zabadamo glavu u pesak zvani " nebeski narod, toga kod nas nema" Zato clanku dajem plus.

LJUBICA

07.09.2019. 16:00

Na ovakve tekstove gdje se govori o nasilju nad djecom..ostajem uzasnuta i nijema! Osoba sam apsolutno protiv bilo kakvog nadilja prema bilo kome ali ...prema ovom starcu ne bih imala milosti! Nisam cak ni za smrtni kaznu nego za javnu kastraciju dok stoka ne lipse...sve za nauk njemu slicnim poremecenim mozgovima sta im sleduje !!!

Đura

08.09.2019. 18:29

Kad ovo čujem i pročitam, zgrozim se. Sramota. Ostalo je 400 Srba u Orahovcu i 50.000 Albanaca. I onda ovo medju Srbima.... Šteta što nema smrtne i što ovome zlotvoru ima da se sudi na Kosovu.

Mila

03.07.2020. 19:26

@Đura - Ovo se desilo u jednom selu, Velika Hoča, pored Orahovca. Tamo su svi Srbi. Žalosno! Starcu najveća moguća kazna!!!

драгана

08.09.2019. 21:19

Deca ovog ne lažu,tačnije teško kriju istinu.Ovo čudovište ovo noje uradilo prvi put. A njegiva žena treba da mu se pridruži, na par meseci. Kakva odbrana, a postoji lekarski nalaz. Čoveče,kakvi sve ne žive među nama!!!

драгана

08.09.2019. 21:21

Da neće možda neko da se uključi u komentarisanje i okrivi predsednika i Vladu ?

Ролекс.

11.10.2019. 19:57

Ти Ново ј... г.... ништа ниси бољи од овог старкеље.Обесити стару рагу одмах.Пед... једни. Тог има по целом свету амерички производ глобализације.