UHAPŠEN MANIJAK: Hteo da siluje nepokretnu majku svoje drugarice!
Foto: Profimedia

užasno

UHAPŠEN MANIJAK: Hteo da siluje nepokretnu majku svoje drugarice!

Crna Hronika -

Viši sud u Kruševcu odredio jednomesečni pritvor Borislavu S. (56) iz sela Konjuh, koji je pokušao da napastvuje bolesnu staricu, čija je ćerka njegova prijateljica

Borislav S. (56) iz sela Konjuh kod Kruševca uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da siluje staricu (73) koja je nepokretna i vezana za krevet! Kako Kurir saznaje, pokušaj obljube dogodio se u četvrtak po podne u porodičnoj kući napadnute žene.

Svukao pantalone

- Borislav S., koji poznaje porodicu nesrećne bake, ušao je u njenu kuću u momentu kada je ćerka nakratko izašla. Počeo je da dodiruje po intimnim delovima tela staricu koja je nepokretna i vezana za krevet, a potom je svukao svoje pantalone - prepričava jezive detalje napastvovanja naš sagovornik upućen u istragu.

On dodaje da manijak nije uspeo da ostvari svoj bolesni naum jer je nesrećna žena počela da zapomaže.

Prestravljena... Napadnuta žena  sve ispričala ćerki
Prestravljena... Napadnuta žena sve ispričala ćerkifoto: Shutterstock

- Njena vika ga je oterala iz kuće, a nesrećna starica je, kad joj se ćerka vratila, ispričala šta joj se dogodilo. Žena je ostala zatečena i zgrožena i odmah je pozvala policiju - dodaje izvor.

Policiji nije bilo teško da uđe u trag Borislavu S., koji stanuje u istom selu kao i napadnuta baka.

Iza brave

- On je uhapšen istog dana, a policija mu je na odobrenje Višeg javnog tužilaštva odredila zadržavanje do 48 časova, nakon čega je sproveden na saslušanje u tužilaštvo. Posle toga, sudija za prethodni postupak mu je odredio pritvor - navodi izvor.

- Ovaj slučaj zabezeknuo je i iskusne inspektore jer je u kruševačkom kraju nezabeleženo da je neko pokušao da siluje nemoćnu staricu. Ono što je naročito bizarno jeste činjenica da je Borislav S. posećivao i ranije kuću starice i održavao kontakt sa njenom ćerkom. Ne isključuje se mogućnost da je on znao da će starica biti sama kod kuće i da je iskoristio momenat kada je njena ćerka izašla - objašnjava sagovornik Kurira.

Kazna MANIJAKU PRETI ZATVOR

Borislavu S. je nakon saslušanja određen pritvor, a tužilaštvo je pokrenulo istragu. - U zavisnosti od prikupljenih dokaza, nakon istrage će biti poznato da li će Borislav S. biti optužen za pokušaj silovanja ili nedozvoljene polne radnje. U svakom slučaju, za oba dela predviđena je kazna zatvora - kazao je naš sagovornik.

Brojke

56 godina ima napadač 73 godine ima žrtva

(Kurir.rs/ J. Ivić- Ž. Milenković/ Foto:ilustracija Profimedia )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track