Santoš: Očekujem ofanzivnu Srbiju 1Foto: EPA-EFE/KOCA SULEJMANOVIC

Selektor fudbalske reprezentacije Portugalije Fernando Santoš izjavio je danas da je sutrašnja utakmica protiv Srbije podjednako važna za obe ekipe, jer su zaostale u odnosu na vodeću Ukrajinu.

On je istakao da je Srbija u prvoj utakmici, koja je završena bez pobednika, igrala na kontre i da se dobro branila, a sutra očekuje ofanzivniju igru našeg tima.

Srbija igra pred svojim navijačima i očekujem da će napadati više negu kada nam je gostovala, a mi ćemo probati da se suprotstavimo našom igrom, verujući u naše šanse za pobedu, koje nisu male, kazao je Santoš na konferenciji za medije.

Selektor Portugalije je naglasio da su njegovi izabranici svesni snage protivnika, ali i svojih kvaliteta. Srpski igrači igraju u najjačim šampionatima, dobro smo proučili njihovu igru, a probaćemo da koristimo svoja oružja i ne sumnjam da će naši igrači odgovoriti na najbolji način, rekao je Santoš.

Prema njegovim rečima, i Portugalija i Srbija i Ukrajina imaće, u najgorem slučaju, šansu da plasman na šampionat Evrope izbore kroz baraž, ali o tome ne želi da razmišlja. Hoćemo da se kvalifikujemo kroz grupu, a poželjno bi bilo sa prvog mesta, zaključio je Santoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari