Petak, 06.09.2019.

08:24

Putin: Rekao sam Trampu - da li želiš da ti to prodamo?

Ruski predsednik Vladimir Putin otkrio da je ponudio Americi da kupi rusko supersonično oružje, umesto da razvija sopstveno, javlja Raša tudej.

Izvor: B92

Putin: Rekao sam Trampu - da li želiš da ti to prodamo?
Foto: Tanjug/Alexander Nemenov/Pool Photo via AP

"Rekao sam Donaldu Trampu, da li želiš da ti to prodamo? I sve bismo tim izbalansirali", rekao je ruski predsednik na ekonomskom forumu u Vladivostoku u četvrtak, odgovarajući na pitanje novinara kako se razvoj supersoničnog oružja uklapa u postojeće sporazume o kontroli naoružanja.

Ostaje nejasno da li je američki predsednik razmotrio Putinovu ponudu, ali takođe i da li je Putin bio ozbiljan.

Upitan da li će Amerikanci uopšte razmitriti tu ponudu Putin je rekao: "Pa, možda i hoće jer zašto trošiti na novac kad smo ga mi već potrošili i mogli bi dobiti nešto zauzvrat, bez da nam se ugrozi bezbednost ali i za dobrobit stvaranja ravnoteže."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: