AKTUELNO

Spremni za Zadrugu 3!

Ceo region sa nestrpljenjem iščekuje početak "Zadruge 3", a niko nije spreman na ono što nas očekuje. Budući zadrugari su već uveliko u karantinu, kako bi se što bolje pripremili za ulazak na velelepno imanje u Šimanovcima. Ekipa portala Pink.rs posetila je nove učesnike, a kada smo im zavirili u sobe, imali smo šta i da vidimo.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Jedan od muških predstavnika na imanju biće i Stefan Karić, koji važi za velikog zavodnika. Stefan je polako spremao stvari za svoj ulazak i tom prilikom pokazao svoje telo i tetovaže. Da li će mladi Karić naći novu ljubav u Beloj kući, ostaje da vidimo.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Rođeni brat Pinkove zvezde Sare Reljić, Filip Reljić, već je zapao za oko ženskoj populaciji kada je gostovao u emisijama "Zadruge 1" kao Sarina podrška,

Pročitajte: ODLUČILA SE NA DRASTIČNU PROMENU IZGLEDA! Luna Đogani POKAZALA NOVE GRUDI, ali i novu boju kose! VIŠE NIJE PLAVUŠA! (FOTO)

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

I njega smo zatekli golišavog u sobi, a osim lepog lica, Filip može da se pohvali i izvajanim telom. Kako će "Zadruga 3" biti puna i lepotica, sigurni smo da će i on uploviti u ljubavni odnos sa nekom od atraktivnih zadrugarki.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Iako je tatu umetnik, na Filipovom telu nismo primetili tetovaže kao na telu njegovog budućeg cimera Stefana Karića.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Pink.rs

#Filip Reljić

#Stefan Karić

'