Selektor Portorika: Srbija je najbolji tim na svetu, voleo bih da mi tako umemo

Vreme čitanja: 1min | čet. 05.09.19. | 22:05

Edi Kasijano u hvalospevima o našem timu

Posle laganog zagrevanja protiv autsajdera Angole i Filipina, Srbija je protiv Italije krenula u seriju ozbiljnih mečeva. Pobedom nad Azurima je izboreno prvo mesto u grupi, a sa istim ciljem su Orlovi danas došli u Vuhan.

U drugoj grupnoj fazi će protivnik na startu biti Portoriko koji je u prošlosti ume da bude težak protivnik. Ipak, čini se da je sada razlika u kvalitetu mnogo veća nego kada su Portorikanci mučili našu selekciju. Svesni su i oni da im šanse sutra ujutro nisu velike.
„Srbija i Italija su košarkaške sile. Svesni smo toga. Niko nije očekivao ni da se kvalifikujemo za drugu fazu, ali tu smo. Ovi momci su ratnici koji predstavljaju svoju zemlju sa ogromnim dostojanstvom. Svi su umorni od puta i nismo stigli ni trening da odradimo u Vuhanu. Razgovarali smo između sebe kao tim i na taj način se pripremali za Srbiju“, rekao je Portorikov selektor Edi Kasijano.

Izabrane vesti

On je sa velikim poštovanjem pričao o selekciji Srbije.
„Srbija je jedna od najboljih ekipa na svetu i došla je ovde sa namerom da dominira. Po meni, Srbija je najbolji tim na svetu. Reč je grupi koja je dugo zajedno i sa kojom se dobro radi. Voleo bih kada bismo mogli da naučimo da igramo košarku kao što to oni rade. Sa druge strane, Italija je čudan tim koji igra vrlo pametno. Imaćemo pune ruke posla sa oba protivnika“.

(FOTO: FIBA)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara