REZZIME DANA (sreda): Moglo je bolje

Vreme čitanja: 4min | sre. 04.09.19. | 21:45

Pogledajte ko vam je 4. septembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

URAVA - KAŠIMA (tip 2, kvota 2,60) - rezultat 2:3
Deluje po rezultatu da je Kašima jedva ostvarila trijumf, ali nije tako kako izgleda. Gosti su u prvom poluvremenu vodili sa 3:0, ali su se u drugom delu malo opustili primivši golove u 58. i 60. minutu. Ipak, Kašimina odbrana je izdržala nalete do kraja tako da je dvojka zaokružena. 

ITALIJA - SRBIJA (tip bezh 2, kvota 1,15) - rezultat 77:92
Neverovatno bitna utakmica Srbije sa Italijanima. Prostora za grešku nije bilo. Pritisak je bio prisutan jer je ovo bio meč koji će u velikoj meri uticati na plasman u četvrtfinale. I dobili su ga Orlovi protiv žilavih Italijana. Prelomili su i sebi otvorili put ka završnici turnira. Poruka Azurima - “Ciao ragazzi”, mi idemo daleko na ovom Mundobasketu. Jeste Jokić bio fenomenalan, jeste Raduljica odigrao sjajan duel i bio presudan sa onim penalima u trećoj četvrtini, Jović ubacio važne trojke, ali Bogdanović je ponovo pokazao kakva je klasa od igrača! I u napadu i u odbrani. Nerealan košarkaš koji pravi razliku - 31 poen, pet asistencija, četiri skoka, pet ukradenih lopti.

RUSIJA - ARGENTINA (tip bezh 2, kvota 1,45) - rezultat 61:69
Presudila je činjenica da je Rusija stigla u Kinu strašno oslabljena, bez ubedljivo dva najbolja individulaca, ubitačnog Alekseja Šveda i NBA gorostasa Timofeja Mozgova, te današnji poraz od Argentine ne čudi preterano. Gaučosi su tako obezbedili vodeću poziciju sa maksimalnim učinkom od tri pobede. Rusi su na drugom mestu sa dva trijumfa i jednim porazom. Kod Argentinaca je najefikasniji bio pomenuti Fakundo Kampaco sa 21 poenom, Markos Delija i Luis Skola dodali su po 13. Kod Rusa su najistaknutiji bili Andrej Zubkov sa 18 poena i Nikita Kurbanov sa 13. 

GRAFIČAR - NOVI PAZAR (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 1:0
Vanredno sedmo kolo Prve lige Srbije donelo je nekoliko zanimljivih rezultata, a najbolji posao u popodnevnim utakmicama odradio je Grafičar koji je trijumfom od 1:0 nad Novim Pazarom na pomoćnom terenu Marakane zaposeo čelo drugoligaškog karavana. Videćemo tokom večeri hoće li Zvezdina filijala ostati na toj poziciji, a za pobedu nad ekipom sa Jošanice pobrinuo se visoki centarfor Dejan Vidić koji je posle nebeskog skoka u 68. minutu postigao pogodak odluke.

PRECRTANO

GAMBA - TOKIO (tip GG, kvota 1,92) - rezultat 1:0
Gađali ste GG, ali na kraju je samo pao jedan gol, i to ga je dao domaćin. Gamba je slavila minimalcem protiv Tokija. Strelac jedinog pogotka na meču bio je Šu Kurata u 39. minutu. Taj gol kao da je presekao goste koji do kraja utakmice nisu uspeli da se vrate u život. Šteta, baš je dobra bila kvota na GG, skoro 2.00.

KAVASAKI F. - NAGOJA (tip 3+, kvota 1,50) - rezultat 2:0
Samo da je pao još jedan gol... Po jedan gol u oba poluvremena bio je dovoljan za pobedu Kavasakija protiv Nagoje, ali većina vas je igrala 3+,  a taj tip na kraju nije zaokružen. S obzirom na to da su domaći drugi gol postigli u 61. minutu, bilo je sasvim dovoljno vremena da padne još jedan gol, ali nije se dalo.  Šteta. Strelci golova za Kavasaki bili su Činen u 15. i Vakizaka na isteku časa igre.

ETIOPIJA - LESOTO (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:0
Šteta, šteta, šteta... Kvota u Africi je bila dobra, ali, nažalost, nije zaokružena. Duplo golo. Etiopija kao blagi favorit nije uspela da postigne bar jedan gol i savlada Lesoto u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. 

GANGNEUNG - DEĐON KORAIL (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:3
Neprijatno iznenađenje za domaćina. Kvota na keca bila je solidna, ali niko nije očekivao ovako ubedljiv poraz. Doduše, niko nije ni rekao da će biti lako s obzirom na činjenicu da je Deđon trećeplasirana ekipa. Ne verujemo da vam imena strelaca mnogo znače, ali reći ćemo da su gosti lagano došli do trijumfa, o čemu svedoči i rezultat. Po gol na sredini prvog i drugog poluvremena i jedan u samom finišu utakmice. Lagano. 

VENECUELA - KINA (tip bezh 2, kvota 1,45) - rezultat 72:59
Ništa Kinezima nije polazilo za rukom danas. Previše promašenih šuteva, premalo skokova. Držali su nekako do finiša prve četvrtine, a onda je Ejsler Gilent sa četiri poena pokrenuo seriju Venecuezele od 13:1 za vođstvo od 25:11. Kinezi u šoku, nisu se tome nadali. I nisu imali spreman odgovor. Kad god bi se i primakli, gosti bi nekom trojkom odbili taj nalet. Ali ključna razlika je napravljena u drugim elementima igre. Čak 21 skok više imala je Venecuela. I bar pristojan šut. Tu su Kinezi podbacili. Iz igre sega 33 odsto, za trojku su “silovali“ – 32 šuta i samo sedam ubačenih.

SINĐELIĆ - RADNIČKI KRAGUJEVAC (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:0
Dobra kvota, ali Sinđelić nije uspeo da umuva bar jedan gol i tako vam zaokruži zaista sjajan koeficijent. Ruku na srce, nije ovde bilo "čisto" da će biti keca, zapravo je mirisalo na iks, ali lako je biti general posle bitke. Radnički je često u gostima ove sezone igrao nerešeno, kao i Sinđelić na svom stadionu. Više sreće drugi put.

Foto: Shutterstock

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara