Ameri više nisu glavni, Srbija prvi favorit Mundobasketa

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.09.19. | 20:45

Očekivano...

Reprezentacija Srbije sjajno je odigrala prvu fazu na Mundobasketu u Kini i prema očekivanjima kao prva prošla u novoformiranu grupu J. Blistave partije naših momaka, odnosno mučenje Sjedinjenih Američkih Država protiv Turske - budimo realni, ima i te kako i do brojnih otkaza Amerima - doprineli su da dobijemo novog prvog favorita tunira. Naravno, to je selekcija Aleksandra Đorđevića. 

Ko se danas bude kladio da će Orlovi postati šampioni sveta na uloženih, recimo 100 evra, dobio bi 215. To znači da je koeficijent na konačni trijumf Srbije 2,15. Amerikanci su dugo bili apsolutni favoriti, ali zbog navedenih razloga njihove "akcije" značajno su opale. Selekcija Grega Popovića trenutno je drugi favorit s koeficijentom 2,35.

Izabrane vesti

Svi ostali timovi, prema kvotama kladionice MOZZART, imaju značajno manje šanse da se dokopaju zlata. Tako u slučaju iznenađenja i slavlja, recimo, Španije, možete baš lepo da zaradite - koeficijent 15,0. Slede Francuzi s kvotom 17,0, Grci sa 20,0, Litvanci sa 20,0, Australijanci sa 30,0...

E sad, do kakvih je zapravo "tektonskih poremećaja" došlo s kvotma najbolje ćete razumeti ako se vratimo nekih mesec, mesec i po dana unazad i zavirimo u jedan tekst u kom smo takođe analizirali situaciju na MOZZARTBET-u. Tada je, na primer, trijumf Amerikanac plaćao svega 1,27! A baš na taj dan, kvota na Srbiju pala je sa 13,00 na 7,00.

U međuvremenu, eto, Srbija je svrgla sa trona Amere i sada je prvi favorit turnira. Utisak je, potpuno očekivano i u skladu s mišljenjem većinskog dela svetske košarkaške javnosti.

SVE KVOTE POTRŽITE OVDE


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara