Najnovije vesti
Vesti Srbija
Akvapark u Jagodini posetilo 350.000 ljudi

Akvapark u Jagodini posetilo 350.000 ljudi

Akvapark u Jagodini od 15. juna do 1. septembra posetilo je 350.000 ljudi, a od početka godine oko 450.000, izjavio je danas sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akvapark Zoran Gligorijević.

Aqua Park Jagodina Foto: Nebojša Slavković, Akva park Jagodina / Privatna arhiva
Aqua Park Jagodina

- Ovu letnju sezonu, ocenjujemo izuzetno uspešnom, u pogledu poseta, ali i ulaganja, jer smo izgradili jedan novi bazen, osmi u Akvaparku - rekao je Gligorijević novinarima u Akvaparku.

Gligorijević kaže da se za ovako uspešnu sezonu mogu zahvaliti lepom vremenu, dobroj ponudi, kvalitetnim uslugama i niskim cenama i "zato što smo jedan od najlepših Akvaparkova u Evropi".

- Bilo je dana, posebno vikendom, kada su svi kapaciteti, hotelski, privatni smeštaj, bili puni, pa su mnogi morali da smeštaj traže u Ćupriji i Paraćinu. Pratimo naše goste i mnogo je onih koji dolaze svake godine i ovde provode letovanje, kako iz Srbije tako i iz inostranstva i zemalja, bivših republika SFRJ - dodao je on.

Danas je u Akvaparku bio "Dan otvorenih vrata", besplatan ulaz za studente koji studiraju u Jagodini i studente iz Jagodine koji studiraju u drugim gradovima Srbije i inostranstvu, kao i za učenike, ali je dobru posetu pokvarilo oblačno i prohladno vreme.

Koncert "Riblje čorbe"

Sutra uveče na bazenima Akvapraka u organizaciji Kulturnog centra, a pod pokroviteljstvom grada, biće održan koncert rok grupe "Riblja čorba".

U slučaju kiše koncert će biti održan u Sportskoj hali JASA, pored Akvaparka, a početak koncerta je 21 sat, izjavio je Tanjugu direktor Kulturnog centra Nebojša Petrović.