Partizanova ''bomba'' odjeknula i na Ostrvu, kako su navijači Liverpula reagovali? ''Markec'', znaš šta ti je činiti!

Autor: Darko Mitrović
sreda 04.09.2019.
09:44
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Veliku pažnju širom Evrope izazvao je sinoćnji Partizanov transfer.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Kada i po završetku letnjeg prelaznog roka Lazar Marković nije pronašao novi klub, pristalice Partizana su na društvenim mrežama stidljivo počele da komentarišu kako bi popularni ''Markec'' mogao da se vrati tamo gde je i počeo - u Partizan.

I, samo nekoliko sati kasnije, stigla je potvrda - Lazar Marković je potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom.

Vest se munjevito proširila, ne samo u Srbiji, nego i u Evropi, posebno u Engleskoj i Turskoj, gde je popularni ''Markec'' već nastupao.

Naravno, u komentarima prednjače navijači Liverpula, koji naravno ističu da Marković nije uspeo da se snađe u Liverpulu, ali ima i onih kojima i dalje nije jasno zbog čega mu Klop nikada nije pružio pravu priliku.

Kao što možete da vidite u prilogu, navijači njegovog bivšeg kluba mu žele sve najbolje u Partizanu, uz posebnu želju da postigne gol protiv Mančester junajteda u Ligi Evrope, po mogućstvu ''het-trik''.

Nisu zaboravili ni njegov šut protiv Sanderlenda, kada je uzdrmao okvir gola,, pojedini ga nazivaju ''srpskim Lingardom'', a ima i onih koji su ga toliko zavoleli da ga nazivaju i ''srpskim Mesijem'', bez obzira što nije uspeo u Liverpulu.
-
- - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Wednesday, 04.09.2019
22:02

Markovićev glavni problem u Liverpulu je bio - status u timu, među igračima. Pažljivo sam gledao te utakmice i, nemam ja razloga da paranoišem, pa ne radi se o meni, nego o mladiću kog i ne poznajem, siguran sam da su ga Henderson, pod jedan, i Kutinjo, pod dva, minirali, koliko god su mogli. Istrčao bi po 5, 6 sprintova po utakmici, a da mu jedan ili drugi, umesto da upute loptu u prostor - zaseku i odigraju unazad ili okrenu stranu. To bi ubilo u pojam i igrača od 30 godina, a ne mladića na početku karijere.

Ali, ono što je pozitivno, a zapamtio sam iz tih utakmica, Marković je igrao povučenu polutku, sa defanzivnim zadacima, ali i slobodom da istrčava polukontre i kontre, a to je radio - fenomenalno. Da je dobijalo lopte, bio bi među prvim strelcima u timu, a to Kutinjo nije želeo da mu dozvoli. Ali, upravo slična toj, pozicija u timu je prava. Sve njegove sposobnosti i talenat su dolazili do izražaja. Nadam se da će Savo odgledati te utakmice, kao i utakmice reprezentacije za vreme Siniše Mihajlovića, ali i utakmice Benfike, i tako doći do prave pozicije za Markovića.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 04.09.2019
18:03

Partizan dovodi igrače iz Arsenala, Rome, CSKA, Liverpula pa je i logično da to odjekne u Evropi, pa neće valjda da odjekne zbog nekog iz nekog Hadersfilda, Las Palmasa, Afosa ili Tondele, to može samo kod nas u Srbiji da se od takvih prave pojačanja i zvezde.